29 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
29 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.





9 έως 10 Διδύμων







Σύμβολο: «Ο καλός Σαμαρείτης βοηθάει τον Εβραίο που χτυπήθηκε από τους ληστές»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ διαθέτει μια μεγάλη καρδιά και φλέγεται από την επιθυμία να βοηθήσει την ανθρωπότητα. Σ' αυτό αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος της δραστηριότητας του με παιδικό ενθουσιασμό. Η συμπάθεια για τον φτωχό και τον άρρωστο τείνει να πάρει μια συγκεκριμένη μορφή και τότε έχουμε την ειλικρινή επιθυμία για κοινωνική πρόσφορα. Επιπλέον, η τύχη μπορεί να του χαμογελάσει και να του δώσει άφθονα μέσα για να επιτύχει τα αγαθοεργά του σχέδια.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Κάθε πρόοδος στην ανθρωπότητα ξεκινάει με μια ιδέα στο μυαλό ενός ανθρώπου» Bryan Tracy, 1944

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

«Ουκ εν τω πολλώ το ευ» διαβεβαιώνει το αρχαίο ρητό, στην περίπτωση σας όμως μπορεί να γίνει μια εξαίρεση! Η πληθώρα των προτάσεων -και δη εκείνων που αποπνέουν μια αίσθηση πολυτέλειας ή καλοπέρασης- θα σας επιτρέψει να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία και να καταστρώσετε το πλάνο σας πάνω σε έναν καμβά... αυξημένης ζήτησης. Από την άλλη πλευρά και πέρα από τις επισημότητες και τα glamour στοιχεία, το ζητούμενο είναι η ποιότητα των συναισθημάτων που με κανένα τρόπο δεν είναι δεδομένη.

Οικονομικά

Η τύχη είναι με το μέρος σας και το μόνο που σας απομένει είναι να διαχειριστείτε το πλεονέκτημα σας με σύνεση. Ακόμη όμως και αν καθίσετε πάνω στα έτοιμα και τις εύκολες λύσεις, χωρίς μια τόση δα επενδυτική προσπάθεια, το πρόβλημα δεν θα είναι άμεσο αλλά κυρίως σε σχέση με τις πιο δύσκολες εποχές που ακολουθούν.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved