Star Stylist 29 Μαΐου - Δώστε στα νύχια σας την περιποίηση που τους χρειάζεται

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 29 Μαΐου - Δώστε στα νύχια σας την περιποίηση που τους χρειάζεται

Την τρέλα που μας πουλάνε πείτε τους ότι εμείς τους την χαρίζουμε απλόχερα!

Σήμερα, ασχοληθείτε με την θεραπεία οποιασδήποτε μορφής και αφήστε τους άλλους να κουρεύονται (που λέει ο λόγος γιατί το κούρεμα είναι must)!

Στα μαλλιά σας η θεραπεία είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να σκεφτείτε. Μια σπιτική μάσκα θα είναι η καλύτερη επιλογή. Η δεύτερη καλή επιλογή είναι το κούρεμα. Όπως σας είπα και χθες, αν κόψετε λίγο τις άκρες των μαλλιών σας θα τα βοηθήσετε να αναπνεύσουν και να μακρύνουν πιο εύκολα. Προσοχή στα εργαλεία που έχουν θερμότητα.

Στα νύχια σας δώστε τους την περιποίηση που τους χρειάζεται. Βάλτε μια κρέμα στα χέρια σας και λεμόνι στα νύχια σας για να σκληρύνουν. Βάψτε τα σε απαλές γήινες αποχρώσεις, χωρίς να τους κάνετε κάτι το ιδιαίτερο.

Στο πρόσωπο σας όσες δεν κάνατε μάσκα και κούρα ομορφιάς χθες μπορείτε σήμερα. Μια πολύ καλή ιδέα είναι η μάσκα αργίλου. Βέβαια μετά πρέπει να βάζετε πάντα την ενυδατική σας κρέμα και να κάνετε το μακιγιάζ σας. Η πρακτικότητα σήμερα πρέπει να γίνει ο σύμβουλός σας. Αν βάλετε απλά λίγο μολύβι, λίγη μάσκαρα, λίγο ρουζ και lip-gloss θα είναι αρκετό. Αποφύγετε να βάλετε make up και πούδρα που θα κλείσουν τους πόρους του δέρματος σας και δεν θα μπορεί να αναπνεύσει.

Η συμβουλή της ημέρας: Χτενίζετε τα μαλλιά όσο είναι βρεγμένα έτσι οι πιθανότητες να σπάσουν και να δημιουργήσουν ψαλίδα είναι πολύ μικρότερες.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Παρθένες που θα ανοίξουν το στόμα τους και όποιον πάρει η μπάλα, οι Διδυμίνες που θέλουν να μιλήσουν αλλά οι καταστάσεις τις προλαβαίνουν, οι Ζυγίνες που ο Κρόνος έχει κατσικωθεί και δεν φεύγει και οι Ταυρίνες που ετοιμάζονται για την κούρα τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved