28 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
28 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.





8 έως 9 Διδύμων







Σύμβολο: «Μια Βασίλισσα, στον θρόνο, που κρατά στο ένα χέρι μια χρυσή υδρόγειο στεμμένη με τον σταυρό και στο άλλο το σκήπτρο της»

Ερμηνεία: Δείχνει έναν άνθρωπο με επίγνωση της δύναμής του και εμπιστοσύνη στον εαυτό του, που κρύβει μέσα του ευγένεια, αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια. Ιδιοφυής, «πιάνει» αμέσως το κέντρο του προβλήματος και με υπομονή το λύνει. Είναι γεννημένος ηγέτης κι αν η δύναμη δεν του έχει δοθεί από την καταγωγή του, τότε θα επιβάλλει την θέση του μέσα από τα έργα του. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η αγάπη του για τα αινίγματα, τους γρίφους, το σκάκι κι όποιο παιχνίδι έχει σχέση με πνευματική προσπάθεια. Έτσι, μπορεί να «μαγέψει» μια ολόκληρη παρέα. Έχει επίσης εκλεπτυσμένα γούστα και είναι ιδιότροπος στην καθαριότητα και στην τροφή του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αν οι πράξεις σου εμπνέουν άλλους ανθρώπους να ονειρεύονται περισσότερο, να μαθαίνουν περισσότερο, να κάνουν περισσότερα, να γίνονται κάτι περισσότερο, τότε είσαι ηγέτης» John Quincy Adams

Χ.Δ.





Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια





Αισθηματικά

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πολύ κόσμο αλλά και κάποιες σημαίνουσες -από κοινωνική σκοπιά- προσωπικότητες. Το θετικό είναι πως ακόμη κι αν μια νέα σχέση διακρίνεται κυρίως για τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της (είσοδος σε υψηλούς κύκλους, ευμάρεια, ταξίδια κλπ) και όχι τόσο για την ποιότητα των συναισθημάτων, η τύχη είναι με το μέρος σας και μπορείτε τουλάχιστον να εξασφαλίσετε την καλοπέραση σας. Από την άλλη πλευρά, ουδείς μπορεί να αποκλείσει ένα ...σκάνδαλο!

Οικονομικά

Η χρονιά σας θα είναι καλή και δεν θα λείψουν τα δώρα και τα ποικίλα «τυχερά». Από εκεί κι ύστερα είναι στο χέρι σας το αν θα αρκεστείτε στις εύκολες λύσεις, σπαταλώντας το πλεόνασμα σας και περνώντας καλά ή θα προσπαθήσετε για κάτι περισσότερο.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved