Star Stylist 28 Μαΐου - Δώστε αγάπη και φροντίδα σε όλο σας το σώμα!

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 28 Μαΐου - Δώστε αγάπη και φροντίδα σε όλο σας το σώμα!

Καλή εβδομάδα! Ελπίζω να ξυπνήσατε με πολλά χαμόγελα και καλή διάθεση... εάν όχι δεν πειράζει έχετε ακόμα χρόνο να χαμογελάσετε στον εαυτό σας και να του κλείσετε το μάτι.

Στα μαλλιά σας ήρθε η ώρα για κούρεμα! Γρήγορα στο κομμωτήριο (μην κάνετε απόπειρες μόνες σας... δεν βγαίνουν πάντα σε καλό) και επιστρατεύστε την κομμώτρια για να βγάλει όλη την τέχνη της. Το κούρεμα σήμερα θα τους προσφέρει υγεία και θα τα βοηθήσει να μακρύνουν πιο γρήγορα. Διαλέξτε την συγκεκριμένη ημέρα για να κάνετε θεραπεία στα μαλλιά σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα κόψετε. Όσο για το χτένισμα σας φροντίστε να είναι απλά πρακτικό... τίποτα παραπάνω!

Στα χέρια και στα πόδια σας κάντε θεραπείες. Το ποδόλουτρο είναι μια πολύ χαλαρωτική ιδέα ιδιαίτερα μετά από την κούραση της ημέρας. Καλό θα είναι να βάλετε κρέμα και στα χέρια σας αλλά και στα πόδια σας η οποία να βοηθήσει τα νύχια αλλά και το δέρμα δίνοντας τους τροφή.

Στο πρόσωπο σας ξεκινήστε δυναμικά κάνοντας απολέπιση και διώχνοντας τα νεκρά κύτταρα, συνεχίστε με την μάσκα και τελειώστε με την ενυδατική σας κρέμα. Όσο αφορά το μακιγιάζ σας διαλέξτε αποχρώσεις γήινες χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα σκούρες.

Η συμβουλή της ημέρας: Φτιάξτε μάσκα για τα πόδια σας! Η συνταγή είναι απλή. Καθαρίστε ένα αβοκάντο και βάλτε το στο μπλέντερ με ένα ποτήρι γιαούρτι. Χτυπήστε το μέχρι να γίνει κρέμα. Μετά βάλτε το στα πόδια σας και τυλίξτε τα με μια μεμβράνη, κρατήστε το για μισή ώρα και μετά με άφθονο νερό αφαιρέστε το. Θα δείτε πόσο μαλακά θα γίνουν τα πόδια σας. Μπορείτε να το κάνετε μια με δύο φορές την εβδομάδα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Παρθένες που ξεκινάνε δίαιτα, οι Ταυρίνες που δεν ξεκινάνε δίαιτα, οι Αιγοκερίνες που αρνούνται τα πάντα και μια... τρελή που έχει έμπνευση και γράφει ότι θέλει (οι παρούσες εξαιρούνται).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved