Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/5

Πάει και το «πανηγυράκι» της Eurovision... Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με το Euro, ενώ έπονται και οι Ολυμπιακοί! Όχι τίποτε άλλο, να βγάλει τα λεφτά της και η ΕΡΤ... Γιατί 47 000 ευρώ δίνει κάποιος για να αγοράσει μια αποθήκη και όχι για να τη νοικιάζει... Εκτός και αν έχεις μάθει να ξοδεύεις αβέρτα-κουβέρτα παίρνοντας με το έτσι θέλω τέλη από τον κάθε Έλληνα που αν θέλει να έχει ρεύμα στο σπίτι του θα πρέπει να ανεχτεί και τους δασμούς της ΕΡΤ.

Η εξίσωση της ημέρας:

Ήλιος=Ήλιος/Poseidon=Ερμής

Ο χρόνος της εργασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η καθημερινή εργασία. Ένα ενεργό άτομο. Η σύζυγος. Ένα καλλιεργημένο άτομο. Το άτομο που παρουσιάζει διανοητική δυνατότητά του και είναι πολύ επάνω από το μέσο όρο. Το σώμα ως έκφραση του μυαλού. Η δημιουργική ικανότητας της σκέψης. Τα νέα και γεμάτα ζωή άτομα. Τα νεύρα, το κεφάλι. Ημερήσιες επαφές & συμβάντα. Η σωματική ευκινησία και η άμεση ανταπόκριση του σώματος στα μηνύματα του εγκεφάλου. Η σκέψη μα και η συνείδηση.

Ακόμα και το πιο εύφορο έδαφος για να καρποφορήσει θέλει καλλιέργεια όπως και κάθε τι στη ζωή μας που θέλετε να πετύχετε. Δεν φτάνει να υπάρχουν οι καλές συνθήκες ή τα προσόντα χρειάζεται να δουλέψετε, να αξιοποιήσετε και να εξελίξετε αυτά που έχετε. Πρωτίστως όμως εκτιμάτε αυτά που έχετε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Οι άνθρωποι που δημιουργούν ιστορία, δεν έχουν χρόνο να τη γράψουν». Φον Μέτερνιχ

Το τραγούδι της ημέρας:

Ήβη Αδάμου la la love

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved