Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28 έως 30/5

Σελήνη στην Παρθένο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28 έως 30/5

Οι μεθοδικοί ελιγμοί είναι απαραίτητοι στο διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 28/5 στις 9:07 το πρωί.

Η αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 14:47 το μεσημέρι επηρεάζει από το πρωί έως το απόγευμα, δημιουργώντας σύγχυση ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα.

Η πρακτική φύση της Σελήνης έρχεται σε σύγκρουση με την ουτοπική διάθεση του Ποσειδώνα, με αποτέλεσμα να εμφανίζουμε ψυχρότητα και ουδετερότητα σε ότι κάνουμε.

Οι σχέσεις γίνονται δυσνόητες, ενώ το συναίσθημα δεν βρίσκει τρόπο να διοχετευτεί.

Η ενασχόληση με κάθε είδους χειρωνακτική εργασία αλλά και με διάφορες μορφές τέχνης, μπορούν να μας γλιτώσουν από ανεπιθύμητα λάθη.

Στις 23:17 το βράδυ κορυφώνεται το τετράγωνο με τον Ήλιο, το οποίο εντείνει την εσωτερική αναστάτωση, εφόσον δεν μπορούμε να τακτοποιήσουμε τις σκέψεις μας ούτε και να πάρουμε μια απόφαση, ακόμα και για το πιο απλό θέμα.

Διλλήματα, διχασμός και απορία είναι όσα κυριαρχούν στα αισθήματά μας, ενώ καλό θα ήταν να μην απασχολήσουμε το νου με τίποτα άλλο, πέρα από τα συμπεράσματα μιας ταινίας ή ενός σήριαλ.

Στις 29/5 στις 1:15 μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον Πλούτωνα βοηθάει τη διαίσθηση να κάνει σχέδια για την επόμενη μέρα, ιεραρχώντας τις επιθυμίες.

Αιγόκεροι και Ταύροι του πρώτου δεκαήμερου βρίσκετε ευκολότερα λύσεις και ξεγλιστράτε από αδιέξοδα, με ακροβατικές κινήσεις.

Στις 2:53 το πρωί το τετράγωνο με τον Ερμή δημιουργεί νευρικότητα και υπερένταση, ενώ οι σκέψεις στροβιλίζουν στο μυαλό φέρνοντας σε πολλούς αϋπνία.

Η σύνοδος με τον Άρη στις 9:29 το πρωί δεν ενδείκνυται για συναντήσεις, ραντεβού, συνάψεις συμφωνιών, σημαντικά επαγγελματικά συμβούλια και γενικότερα για καμιά σημαντική απόφαση και συζήτηση. Οι αντιπαραθέσεις ως το μεσημέρι θα πρέπει να αποφευχθούν διότι πιθανά να οδηγήσουν σε βαθιές ρήξεις.

Στις 20:43 το βράδυ το τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη δίνει την αίσθηση πως χρειαζόμαστε να νοστιμίσουμε τις καταστάσεις, αλλά η κυκλοθυμική τάση τις διογκώνει.

Το να προβούμε σε μια υπερβολή πάσης φύσεως αυτό το βράδυ, είναι το πιθανότερο σενάριο.

Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, είναι αυτοί που θα βιώσουν πιο έντονα την περιπλοκότητα των ημερών.

Στις 30/5 στις 8.49 το πρωί, το τρίγωνο με τον Δία εναρμονίζει τη διάθεση, η οποία τείνει να εξισορροπήσει με το πέρασμα της Σελήνης στον Ζυγό στις 13.47 το μεσημέρι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved