Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 14° 00' 25" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 23° 53' 34" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΕΡΜΗΣ - 20° 29' 45" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 29° 20' 60" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 08° 47' 35" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 04° 13' 31" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 07° 04' 29" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 24' 50" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 30' 16" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 06' 10" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 26' 41" ΤΑΥΡΟΣ R

Φένγκ Σούι: Βρείτε τις ερωτικές γωνιές του σπιτιού σας με πυξίδα τα άστρα!

 

Αν θέλετε να πάτε ...στα σίγουρα στο κρεβάτι, στον καναπέ, στην κουζίνα, στο λουτρό, στην ...ντουλάπα ή όπου αλλού οι ερωτικοί κραδασμοί «κτυπάνε κόκκινο», δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες της στήλης.

Φένγκ Σούι: Βρείτε τις ερωτικές γωνιές του σπιτιού σας με πυξίδα τα άστρα!

 

 Το αστρολογικό Φενγκ Σούι μας δίνει τη δυνατότητα να «διορθώσουμε» την ενέργεια του σπιτιού μας, επιλέγοντας το καταλληλότερο μέρος για την άσκηση οποιασδήποτε δραστηριότητας.

Κι αυτό γίνεται με την επιλογή της σωστής πλανητικής (ενεργειακής) «γραμμής» που εξυπηρετεί τις εκάστοτε ανάγκες μας.

Ο καθένας βέβαια έχει την δική του ιδιαίτερη ενεργειακή διακλάδωση, τον «χάρτη» του που προκύπτει από τον γενέθλιο θέμα του, ωστόσο είναι θεμιτή και μια χαρτογράφηση του προσωπικού μας χώρου, βασισμένη στις transit θέσεις των πλανητών. Αυτό μπορεί να γίνεται σε εβδομαδιαία βάση και μέσα από αυτήν την στήλη θα σας δείξουμε τον τρόπο ξεκινώντας από τα ...βασικά!


 

 

 

 

 

 

Οι ερωτικές γωνιές

Ίσως έχετε ήδη διαπιστώσει πως δεν έχετε την ίδια απόδοση στον έρωτα σε κάθε σημείο του σπιτιού σας. Μπορεί πάλι κάτι να μην «κάθεται», με αποτέλεσμα να ...κινδυνεύετε από ένα ξαφνικό «ξενέρωμα».

 

Αν λοιπόν θέλετε να πάτε ...στα σίγουρα στο κρεβάτι, στον καναπέ, στην κουζίνα, στο λουτρό, στην ...ντουλάπα ή όπου αλλού οι ερωτικοί κραδασμοί «κτυπάνε κόκκινο», δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες της στήλης.

Τεχνικά, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια βαθμονομημένη πυξίδα.

 

 Spice_up_Your_Love_Life_with_Feng_Shui


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η χρήση της πυξίδας

Στεκόμαστε στο κέντρο περίπου του σπιτιού. Για να προσανατολιστούμε με πυξίδα, τη βάζουμε σε ένα επίπεδο και οριζόντιο μέρος. Μόλις σταματήσει να κινείται η βελόνα θα μας δείξει το Βορρά και το Νότο. Θα πρέπει να προσέξουμε όμως να απομακρύνουμε από αυτή οτιδήποτε μπορεί να την αποπροσανατολίσει π.χ. μεταλλικά αντικείμενα, άλλους μαγνήτες, κινητά τηλέφωνα, κλπ. Τέλος, δεν πρέπει να βρίσκεται κοντά σε ηλεκτρικά καλώδια και κεραίες.

 

Η περιφέρεια της πυξίδας (ανεμολόγιο) είναι κύκλος μοιρασμένος σε 360 μοίρες. Οι 360 μοίρες διαιρούνται σε 4 ίσα μέρη οπότε το καθένα περιλαμβάνει 90 μοίρες. Το μηδέν του ανεμολογίου δείχνει το Βορρά. Το σημείο του ανεμολογίου που βρίσκεται αντίθετα στο βορρά δηλ στις 180 μοίρες είναι ο Νότος. 'Όταν βλέπουμε την πυξίδα και έχουμε απέναντι μας το Βορρά, δεξιά μας ακριβώς στην μέση στις 90 μοίρες είναι η Ανατολή και αριστερά στις 270 είναι η Δύση.

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι σωστές «γραμμές»

Οι αριθμοί-κλειδιά για αυτήν την εβδομάδα είναι το 318 και 248. Η πρώτη τιμή σε μοίρες είναι της Αφροδίτης και η δεύτερη του Άρη. Η διαφορά μεταξύ τους είναι πως η γραμμή της Αφροδίτης ενδείκνυται για ...ήπιες ηδονές, αγκαλιές, φιλιά και τρυφερότητες που μπορεί να καταλήξουν στο ποθούμενο, ενώ αντίθετα η γραμμή του Άρη είναι κατάλληλη για πιο άμεσες ή «μπρουτάλ» καταστάσεις, με τον ...αστερίσκο μιας «μάχης» ή διεκδίκησης που έπεται ή προηγείται της όλης διαδικασίας.

 

Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε είτε την αγαπησιάρικη Αφροδίτη, είτε την ερωτική σφοδρότητα του Άρη, προσδοκώντας τα ..άριστα αποτελέσματα!

 

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved