27 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
27 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.





7 έως 8 Διδύμων





Σύμβολο:«Ένας άρχοντας που κρατά στο χέρι του μια αρμαθιά κλειδιά»





Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ αγαπά το σπίτι και την οικογένεια, ακόμη κι αν η έμφυτη νευρικότητα του τον οδηγεί, κάποτε, σε γκρίνιες και αντιθέσεις.

Μπορεί να τα καταφέρει το ίδιο καλά είτε σε εργασίες που απαιτούν αποφασιστικό πνεύμα και σκληράδα, όπως η στρατιωτική καριέρα, η χειρουργική, ή οι τέχνες και κατασκευές σχετικές με το σίδερο και τη φωτιά (π.χ. πυροσβέστης, σιδεράς κ.λπ.), είτε -και στα πλαίσια της διττής προσωπικότητας του ζωδίου- σε μια καθ' όλα πνευματική εργασία.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αν θέλεις να δουλέψεις για την παγκόσμια ειρήνη, πήγαινε σπίτι σου και αγάπα την οικογένειά σου» Μητέρα Τερέζα

Χ.Δ.









Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια





Αισθηματικά

Περισσότερο κοινωνική, παρά αυστηρά ερωτική είναι η χρονιά που μόλις ξεκίνησε για σας και από αυτήν την άποψη δεν αναμένεται κάτι πραγματικά ...συναρπαστικό. Θα έχετε ωστόσο την δυνατότητα να ανοίξετε τον κύκλο σας, κρατώντας ...πόρτα για τον χειμώνα! Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα ικανοποιηθείτε ουσιαστικά από την ποικιλία και τις εναλλαγές στην καθημερινότητα σας, που σίγουρα θα ανανεώσουν θεαματικά την σχέση σας.





Οικονομικά

Πολλές οι συζητήσεις, πολλές και οι προοπτικές, το θέμα όμως είναι να γίνουν έργα και να μην μείνετε στα λόγια και το ...βόλεμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα έχετε την δυνατότητα να ανανεώσετε τον εξοπλισμό, την γκαρνταρόμπα σας κλπ ή να κάνετε αγορές χωρίς να σας πνίγει το άγχος.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved