Star Stylist 27 Μαΐου - Ξεκουραστείτε την ημέρα και εντυπωσιάστε το βράδυ!

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 27 Μαΐου - Ξεκουραστείτε την ημέρα και εντυπωσιάστε το βράδυ!

Κυριακή σήμερα! Ποιος μιλάει για ομορφιά; Ξεκουραστείτε για να φτιάξετε επιδερμίδα και προς το βραδάκι βγείτε έξω να και λάμψτε.

Στα μαλλιά σας λίγες και απλές κινήσεις. Αν και πιστεύω ότι οι περισσότερες χτενιστήκατε χθες (και κάνατε καλλιτεχνίες) σήμερα απλά περάστε με δύο βουρτσιές όπου πιστεύετε ότι χρειάζεται και τελειώσατε. Διαλέξτε ένα προϊόν που να τους προσφέρει γυαλάδα να τους βάλετε!

Τα νύχια σας λογικά θα έχετε κάνει την περιποίηση που χρειάζονταν, χθες. Σήμερα μια κρέμα θα τα βοηθήσει να μαλακώσουν και θα τα ανακουφίσει.

Με το μακιγιάζ σας σήμερα πρέπει να λάμψετε. Βάλτε μια μάσκα στο πρόσωπο σας για να του δώσετε τροφή και μετά ξεκινήστε το μακιγιάζ σας. Διαλέξτε κοραλλί και χρυσές ή μπεζ αποχρώσεις για τα μάτια σας και τονίστε έντονα τις βλεφαρίδες. Λίγο glider θα ταιριάζει στην ενέργεια της ημέρας αλλά δεν είναι απαραίτητο.

Η συμβουλή της ημέρας: Πάντα να λούζετε τα μαλλιά σας 2-3 φορές την εβδομάδα και το τελευταίο χέρι ξεβγάλετε το με κρύο νερό. Έτσι θα κλείσουν οι πόροι του δέρματος και θα εμποδίσει την πτώση της τρίχας.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Φυσικά οι Λιονταρίνες με τόση λάμψη που έχουν τυφλώσει όλο τον κόσμο γύρω τους, οι Διδυμίνες που βήχω και ξεροβήχω... και οι Κριαρίνες που προσπαθούν να χαλαρώσουν αλλά πάντα υπάρχει ένα αλλά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved