Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι' αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Από 26 Μαΐου έως 1 Ιουνίου

«Κομμένη» στα δύο είναι η εβδομάδα που έρχεται, όσον αφορά τις πλανητικές επιρροές, αφού μέχρι την Τρίτη οι συνθήκες είναι από ουδέτερες μέχρι καλές, ενώ τις επόμενες ημέρες επικρατεί ...πανικός!

Ο Ερμής είναι εκείνος που θα αναλάβει το δύσκολο καθήκον να γίνει ο ενδιάμεσος στην ενέργεια του Άρη, του Ουρανού και του Πλούτωνα, κάτι που πριμοδοτεί μια καθημερινότητα με εντάσεις, ακραία φαινόμενα και τεχνικά προβλήματα.

Ας ξεκινήσουμε όμως από το Σ/Κ, το οποίο έχει αρκετά θετικά στοιχεία.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή την Κυριακή, δίνει έναν ιδιαίτερα επικοινωνιακό χαρακτήρα στο τριήμερο, με την κοινωνική δικτύωση να παίρνει τα πάνω της.

Main stream: Επαφές, συζητήσεις, επισκέψεις. Ταξίδια, αυξημένες μετακινήσεις. Συμβόλαια, συμφωνίες, τεχνικές ρυθμίσεις. Συγγραφικό έργο, σεμινάρια, εκθέσεις.

SOS: Άσκοπη περιπλάνηση, χάσιμο χρόνου σε ανούσιες υποθέσεις. Κουτσομπολιό.

_______________

Την Δευτέρα, η αστρική Αφροδίτη κάνει μια σύνοδο με τον Δία, παρέχοντας μας την ευκαιρία να το ...κάψουμε λίγο παραπάνω, αφήνοντας στην άκρη, υποχρεώσεις και καθήκοντα.

Main stream: Αγορές, διασκέδαση, γλέντι. Κεράσματα, «τυχερά», χάρες, ευκολίες. Γνωριμίες με σημαίνοντα πρόσωπα.

SOS: Σπατάλη, διακεκριμένη αμέλεια, αχαριστία. Συναισθηματικές επιπολαιότητες. «Αλλού τρως και πίνεις...».

_______________

Από την Τρίτη αρχίζει ο ...χορός των εντάσεων, αφού ο Ερμής δέχεται μια ομοβροντία επιδράσεων, ικανών να μας «τρελάνουν»!

Το τετράγωνό του με τον Άρη -μια «κλασική» ένδειξη φούριας και νεύρων- σχηματίζεται με ακρίβεια την Πέμπτη, ωστόσο η συνήθης λειτουργία του Άρη (οξεία αλλά σύντομης διάρκειας) παίρνει άλλες διαστάσεις εξ αιτίας της «κρυφής» αντίθεσης του πλανήτη με τον αστρικό Ουρανό. Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα τ-τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή, τον Άρη και τον Ουρανό, με τα «μαντάτα» να είναι αρκετά ανησυχητικά, ως προς την σταθερότητα και την ηρεμία μας..

Κινητά και υπολογιστές αναμένεται να «αυτονομηθούν», κάνοντας τα ...δικά τους, ενώ στις ανθρώπινες σχέσεις η συνεννόηση και οι συμβιβαστικές λύσεις φαίνεται πως τελούν υπό εξαφάνιση.

Main stream: Αλλαγές, ανατροπές, καινοτομίες. Απροσδόκητες εξελίξεις, αιφνιδιασμός του εχθρού. Απεμπλοκή από καταστάσεις που χρονίζουν. Επιστημονική έρευνα, ενδιαφέρον για τις πτήσεις, το Διάστημα ή την εξωγήινη ζωή. Εφευρέσεις, πατέντες. Αποκαλύψεις, εκπλήξεις, απρόοπτα.

SOS: Ακρότητες, προκλήσεις χωρίς όρια. Στάση κατά των αρχών. Συγκρούσεις, ατυχήματα, «ασύμμετρες» απειλές, τυφλή βία. Αεροπορικό δυστύχημα, έκρηξη σε εργοστάσιο. Πτώση από ψηλά, ένταση στον αέρα, σφοδροί άνεμοι. Ηλεκτρονικός πόλεμος. Ηλεκτρικές ανωμαλίες, κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Κοψίματα, καψίματα.

Παράλληλα, ο Ερμής σχηματίζει και μια «κρυφή» αντίθεση με τον αστρικό Πλούτωνα, αυξάνοντας τα τεχνικά προβλήματα αλλά και τις υπόγειες-υπονομευτικές ενέργειες.

Main stream: Έρευνα, διερεύνηση κρυφών παραμέτρων. Ενδιαφέρον για μυστήρια αλλά και «πικάντικες» λεπτομέρειες. Ξεκαθάρισμα εγγράφων, φωτογραφιών και υλικού. Αποκάλυψη παρανομιών. Νυχτοπερπατήματα.

SOS: Κακολογίες, «θάψιμο», καταστροφολογία. Δυσάρεστες ειδήσεις. Τεχνικά προβλήματα, αδυναμία επικοινωνίας. Κατασκοπεία, «Δούρειος Ίππος». Ταλαιπωρία στις μετακινήσεις, αδιέξοδο. Συναπαντήματα με άτομα του κοινωνικού περιθωρίου. Εκβιασμοί, «στημένο παιχνίδι».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved