Star Stylist 26 Μαΐου - Η λάμψη είναι το ζητούμενο της ημέρας

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 26 Μαΐου - Η λάμψη είναι το ζητούμενο της ημέρας

Σήμερα μάλιστα! Πάμε κομμωτήριο όλες μαζί και ξεκινάμε την περιποίηση από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Οι πλανήτες χορεύουν και υποκλίνονται στην ομορφιά. Όλα για τα κάλλη μας!

Στα μαλλιά σας σήμερα ξεκινήστε με την βαφή. Διαλέξτε φωτεινές αποχρώσεις. Μετά συνεχίστε με το κούρεμα (μην το παραλείψετε) και φυσικά στο τέλος κάντε το χτένισμα. Το must της σημερινής ημέρας είναι ο όγκος! Στεγνώστε τα μαλλιά σας ανάποδα και μετά κρεπάρετε την κορυφή. Δώστε ένα διαφορετικό στυλ στην φράντζα χωρίς να έχει ιδιαίτερο όγκο. Μην ξεχάσετε να βάλετε ένα προϊόν λάμψης. Η ημέρα απαιτεί γυαλάδα.

Στα νύχια σας κάντε το εβδομαδιαίο μανικιούρ και πεντικιούρ. Διαλέξτε τις φωτεινές αποχρώσεις του κόκκινου και βάψτε τα. Μην τα αφήσετε όμως να είναι απλά βαμμένα. Βρείτε το κατάλληλο σχέδιο που σας αρέσει και φτιάξτε το. Η λάμψη είναι το ζητούμενο της ημέρας οπότε φροντίστε τα νύχια σας να λάμπουν!

Το μακιγιάζ σας πρέπει να λάμπει. Ξεκινήστε με την καθημερινή σας περιποίηση βάζοντας την αντηλιακή σας κρέμα και συνεχίστε με το make up και την πούδρα. Οι αποχρώσεις του κοραλλί, του bronze και του ροζ ταιριάζουν με την ενέργεια της ημέρας. Αν το βράδυ σκεφτείτε να βγείτε, απλά στις σκιές σας προσθέστε λίγο glitter και eyeliner.

Η συμβουλή της ημέρας: Να θυμάστε ότι όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα styling θα πρέπει να λούζετε πολύ σχολαστικά τα μαλλιά σας αλλιώς, αν μένουν υπολείμματα, θα γίνονται λιπαρά πολύ εύκολα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Λιονταρίνες με πολύ λάμψη... αγάπη και φως, οι Διδυμίνες με τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, οι Κριαρίνες με τα ξαφνικά και τα απρόοπτα τους και οι Τοξοτίνες που αρχίζουν να χαμογελούν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved