26 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
26 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

6 έως 7 Διδύμων

Σύμβολο: «Ένα ζευγάρι λικνίζεται σε μια αιώρα»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι συνήθως σταθερός, ήρεμος και ειρηνικός. Κερδίζει με την προσήνεια και τη χάρη του, ενώ δεν είναι τόσο πρωτοπόρος ή πρωτοποριακός. Στη ζωή του δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες κι όσες αντιμετωπίζει περνούν εύκολα, καθώς από τη φύση του, δεν μεγαλοποιεί τα προβλήματά. Θα είναι τυχερός στην αγάπη. Ο γάμος του είναι πολύ πιθανό να αποδειχτεί επιτυχημένος κι ανέμελος.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η ομορφιά χωρίς χάρη είναι σαν αγκίστρι χωρίς δόλωμα» Ralph Waldo Emerson

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Από την μια πλευρά υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, με αποτέλεσμα την θεαματική διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου. Κατ' επέκταση θα έχετε μια αυξημένη δυνατότητα επιλογής προσώπων και απομένει να στοχεύσετε ...σωστά! Ωστόσο, φαίνεται πως οι πιο στενές σας σχέσεις -και ιδιαίτερα η μόνιμη- θα δοκιμαστούν από εντάσεις και διενέξεις. Γενικά οι συνθήκες ευνοούν την δημιουργία ενός νέου πλαισίου, παρά την διατήρηση του παλαιού.

Οικονομικά

Το ένα θέμα που καλείστε να διαπραγματευτείτε είναι η μάλλον θολή εικόνα και το παραπλανητικό κλίμα που δημιουργεί ο Ποσειδώνας. Το τετράγωνο του με τον Ερμή προδιαγράφει ένα τοπίο σπαρμένο με απάτες, αυταπάτες και λάθη, φήμες και «καλοθελητές». Εκτός όμως από το έλλειμμα εμπιστοσύνης, που απαιτεί επαγρύπνηση, αναμένεται να υπάρξουν και έντονες διεκδικήσεις-συγκρούσεις, πάνω σε ένα καμβά αλλαγών και ανατροπών. Γενικά θα είναι δύσκολο να παραμείνετε στην ίδια θέση και μια πιο ορθή πολιτική είναι να επιδιώξετε τις αλλαγές, πριν σας ...προλάβουν!

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved