Star Stylist 25 Μαΐου - Σήμερα χρειάζεστε μόνο το χαμόγελό σας

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 25 Μαΐου - Σήμερα χρειάζεστε μόνο το χαμόγελό σας

Αν και Παρασκευή, οι όψεις των πλανητών τουλάχιστον για τις πρωινές ώρες... δεν είναι και τόσο ευνοϊκές για την ομορφιά. Δεν πειράζει όμως επειδή αύριο είναι Σάββατο και τα πράγματα φαίνονται καλύτερα.

Στα μαλλιά σας σήμερα θα σας πω τι να μην κάνετε. Αποφύγετε ακόμα και το λούσιμο. Μόνο εάν τα μαλλιά σας δεν είναι καθόλου καλά, αποφασίστε το χτένισμα. Αν μπορείτε να κάνετε απλά ένα κουντεπέν (δηλαδή να τα φορμάρετε, χωρίς να τα φτιάξετε από την αρχή) θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή.

Στα νύχια σας όσες τα έχετε βαμμένα, απλά ξεβάψτε τα και περάστε μια κρέμα που θα θρέψει τα χέρια σας αλλά και τα νύχια. Αν τώρα θέλετε να τα ξαναβάψετε, κάντε το κλασσικό γαλλικό, με την πιθανότητα βέβαια να μην έχει μεγάλη επιτυχία.

Στο μακιγιάζ σας διαλέξτε τα χρώματα της Ίριδος για τα μάτια σας, φροντίστε όμως οι αποχρώσεις να είναι απαλές και αν κάνετε συνδυασμό δύο ή παραπάνω χρωμάτων να είναι αρμονικές. Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσετε μαύρο μολύβι διαλέξτε κάτι πιο φωτεινό.

Η συμβουλή της ημέρας σήμερα είναι απλή! Ένα χαμόγελο και μία καλημέρα να πείτε σε όλο τον κόσμο. Το χαμόγελο είναι αρχαιότερο από την γλώσσα και τα συναισθήματα τα οποία μεταφέρει είναι να βοηθάει στην ψυχολογική μας υγεία, βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο την θετική όψη των πραγμάτων. Κάποιοι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι πρόγονοι μας μπόρεσαν να γελάσουν πριν καταφέρουν καν να μιλήσουν, ίσως λοιπόν το γέλιο να ήταν ο προάγγελος της ανθρώπινης γλώσσας.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Καρκίνες που εκεί που λένε ότι πάνε μπροστά... κάτι τους τραβάει πίσω (κάποια εκκρεμότητα έχουν αφήσει), οι Τοξοτίνες που έχουν λαλήσει από την δουλειά και αγωνιούν για τα παραπάνω και οι Διδυμίνες που τα έχουν παίξει (κουράγιο κορίτσια)!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved