25 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
25 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

5 έως 6 Διδύμων

Σύμβολο: «Ένα βιβλίο και ένα νήμα της στάθμης»

Ερμηνεία: Εδώ ο ρεαλισμός μάχεται το συναίσθημα. Ο άνθρωπος είναι ορθολογιστής, έξυπνος, έχει μια σωστή πνευματικότητα, μια ικανότητα δικαιοσύνης, καταφέρνοντας να αποσπάται από προσωπικά πάθη. Συνήθως πετυχαίνει στις κοινωνικές και επαγγελματικές του επιδιώξεις και οι κόποι του αμείβονται με πλούτο ή φήμη. Όμως, η έλλειψη συναισθηματισμού δεν τον κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή, ούτε βοηθά την προσωπική του ζωή. Συνήθως, αποσύρεται στη βολή του σπιτιού του, με μοναδική παρέα ένα ζώο κι έτσι τελικώς διάγει τον βίο του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ισορροπημένο άτομο είναι κάποιος που μπορεί να κάνει το ίδιο λάθος δύο φορές χωρίς να χάνει την ψυχραιμία του» Alexander Hamilton

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Πολλά πράγματα θα σας φανούν σαν ψέμα, κάτι που δεν απέχει πολύ από την ...αλήθεια! Το τοπίο στις σχέσεις σας είναι εξαιρετικά θολό και είναι προτιμότερο να αφεθείτε στο ένστικτο και τη διαίσθηση σας παρά να προσπαθείτε να βγάλατε συμπεράσματα μέσω της λογικής. Οι ρομαντικές και οι αισθαντικές στιγμές δεν θα λείψουν και πολλές φορές θα «αγγίξετε» την ευτυχία, ανεξάρτητα με το αν υπάρχει ένα ουσιαστικό θέμα πίστης και εμπιστοσύνης. Όμως κάποια στιγμή θα ...ξυπνήσετε!

Οικονομικά

«Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα»! Η σοφή παροιμία φαίνεται να ταιριάζει γάντι στις εξελίξεις της χρονιάς, η οποία κινείται σε ρυθμούς Ποσειδώνα. Όπερ σημαίνει ότι τα λάθη οι αυταπάτες, οι κλοπές και οι εξαπατήσεις έχουν το «πάνω χέρι» και το σωστό θα ήταν να μην εμπιστεύεστε ούτε την σκιά σας. Παράλληλα θα υπάρξουν και έντονες διεκδικήσεις, οι οποίες όμως δεν θα αποδώσουν αν δεν έχετε σαφείς στόχους ή αν εμπλακείτε στα γρανάζια της ...διαπλοκής, χωρίς να γνωρίζετε τους όρους του «παιχνιδιού».

Στον αντίποδα, βέβαια υπάρχουν και τα θαύματα! Οι πιο τυχεροί μπορεί να ευνοηθούν από ποικίλες χάρες και εξυπηρετήσεις ή απλά να δουν τις προσευχές τους να εκπληρώνονται με έναν «μαγικό« τρόπο. Σε κάθε περίπτωση ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved