24 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
24 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

4 έως 5 Διδύμων

Σύμβολο: «Ένας σταυροφόρος τοξότης»

Ερμηνεία: Όπως δείχνει καθαρά το σύμβολο, αυτή η μοίρα του Ζωδιακού δίνει κουράγιο και τόλμη, περιπετειώδη χαρακτήρα, γρήγορες αντιδράσεις, μαχητικές ικανότητες, διαλεκτικό ταλέντο, δηκτικό σαρκασμό κι οργανωμένο, μεθοδικό κι ανήσυχο μυαλό. Είναι πιθανόν να ταξιδέψει μακριά.

Υπάρχουν όμως και κάποια «αγκάθια». Η ικανότητα του ανθρώπου να κερδίζει χρήματα είναι αξιοσημείωτη αλλά ...ανεπαρκής σε σχέση με τη δίψα του για το χρήμα. Η αχαλίνωτη φιλοδοξία τον οδηγεί σε αντιπαραθέσεις με τους άλλους, όπου παράτολμα διακυβεύει τα πάντα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Χωρίς φιλοδοξία, τίποτα δεν αρχίζει. Χωρίς δουλειά, τίποτα δεν τελειώνει» Ralph Waldo Emerson

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Το τοπίο είναι πολύ ...θολό, ιδιαίτερα για τις γυναίκες, που είτε αδυνατούν να αξιολογήσουν σωστά την σχέση τους, είτε σε μια πιο soft εκδοχή είναι πρόθυμες να ζήσουν ένα πλατωνικό ειδύλλιο.. Και για τους άνδρες όμως υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης, με τους ίδιους να σιγοψιθυρίζουν το παλαιό άσμα «Ο Γιώργος είναι πονηρός...» Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να ζήσετε όλα τα καλά ενός ρομάντζου, χωρίς να προσδοκάτε μια περαιτέρω εξέλιξη. Και προς θεού μην «τσιμπήσετε» σε αιτήματα οικονομικής συνδρομής, στο όνομα της αγάπης...

Οικονομικά

Ο Ποσειδώνας κάνει ...θραύση, με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε ή να προχωρήσετε σε εντελώς άστοχες επενδύσεις. Καλό είναι να μην εμπιστεύεστε τους ποικίλους «σωτήρες» ή καλοθελητές. Στα θετικά της χρονιάς συγκαταλέγονται τα κέρδη από καλλιτεχνικές δραστηριότητες αλλά και για τους πιο τυχερούς τα ...δώρα-χαρίσματα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved