Star Stylist 24 Μαΐου - Δώστε όγκο στα μαλλιά σας

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 24 Μαΐου - Δώστε όγκο στα μαλλιά σας

Σήμερα το μενού έχει ξεκούραση. Δεν το λέω από θέματα της ημέρας... μιλάω μόνο για θέματα ομορφιάς. Ό, τι κάνατε χθες γιατί σήμερα δεν προβλέπεται να ασχοληθείτε με τα spa.

Στα μαλλιά σας καλό είναι να μην κάνετε κάτι. Ούτε να τα λούσετε που λέει ο λόγος! Αποφύγετε τις βαφές, επειδή την σημερινή ημέρα, όχι μόνο δεν θα πιάσουν τα λευκά αλλά θα φαίνονται και διάφανα. Αν πρέπει οπωσδήποτε να τα χτενίσετε, τότε ή δώστε τους λίγο όγκο ή απλά πιάστε τα μια κοτσίδα.

Τα νύχια σας αφήστε να αναπνεύσουν. Μια φορά την εβδομάδα καλό είναι να τα ξεβάφετε και να τα αφήνετε, χωρίς να τα ξαναβάψετε.

Στο μακιγιάζ σας έχουμε πει ότι ο κόσμος να χαλάσει το βάψιμο δεν πρέπει να λείπει. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στα χρώματα και απλά φροντίστε να φαινόσαστε περιποιημένες. Διαλέξτε αποχρώσεις του πορτοκαλί, του κοραλλί και του χρυσαφί και κάντε το look σας να δείχνει φυσικό. Η μάσκαρα και το μολύβι καλό θα ήταν να είναι σε καφέ τόνο.

Η συμβουλή της ημέρας: Μιας και είναι η εποχή της φράουλας... γιατί μόνο να την τρώμε και να μην την εκμεταλλευτούμε για να την κάνουμε μάσκα. Η συγκεκριμένη μάσκα βοηθάει πολύ τα λιπαρά δέρματα. Η συνταγή είναι απλή! Μισό κουταλάκι λεμόνι (χυμό), 1 ασπράδι αυγού, 1 ½ κουταλάκι του γλυκού μέλι και μισό ποτήρι φράουλες. Όλα μαζί στο μπλέντερ και έτοιμη. Βάλτε το μείγμα στο πρόσωπο σας και κρατήσετε το για 10 λεπτά.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Καρκίνες που μια αγωνία την έχουν, οι Διδυμίνες που έχουν ξεκινήσει την πάρλα και δεν σταματούν (καιρό είχαμε να τις ακούσουμε) και οι Ταυρίνες που απολαμβάνουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved