Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/5

Σελήνη στον Καρκίνο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/5

Και ενώ γύρω μας το προεκλογικό κλίμα έχει ανάψει, η καθημερινότητα έχει εστιαστεί για τους περισσότερους στο ελπιδοφόρο μέλλον της αλλαγής, η Σελήνη περνάει στο οικείο της περιβάλλον του Καρκίνου, σήμερα 23/3 στις 14:33 το μεσημέρι, για ένα κυκλοθυμικό διήμερο με πολλές αμφιταλαντεύσεις.

Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 20:42 το βράδυ επηρεάζει από το νωρίς το απόγευμα ως το βράδυ, δημιουργώντας ουτοπική διάθεση, με ρομαντισμό, έμπνευση και καλλιτεχνικές προεκτάσεις. Το βράδυ προβλέπεται ιδιαίτερα συναισθηματικό, με τη φαντασία να κατασκευάζει ειδυλλιακές στιγμές, που είτε συμβαίνουν είτε όχι, αποτελούν ασπίδα προστασίας μιας ευάλωτης ψυχολογίας.

Στις 24/5 στις 5:30 το πρωί το τετράγωνο με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 8:34 η αντίθεση με τον Πλούτωνα, μας κάνουν ως το μεσημέρι να δραματοποιούμε τα συναισθήματά μας, που δεν βρίσκουν διέξοδο. Αυτές τις ώρες καλό θα ήταν να μην έρθουμε σε αντιπαραθέσεις και να προσπαθήσουμε να μην εξωτερικεύσουμε αυτά που νιώθουμε. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να ειπωθεί, δεν θα γίνει με τον κατάλληλο τρόπο, με αποτέλεσμα να πικράνουμε τους άλλους ή τους εαυτούς μας.

Στις 13:58 το μεσημέρι η κορύφωση του εξαγώνου με τον Άρη δίνει την ευκαιρία ως το βράδυ, να εκμεταλλευτούμε σωστά τις πρωτοβουλίες που παίρνουμε και να χειριστούμε τα θέματα που μας απασχολούν με ευχάριστο και εποικοδομητικό τρόπο. Ευνοούνται οικογενειακά θέματα και σχέσεις με οικεία πρόσωπα. Η δραστηριότητα μέσα στο σπίτι θα είναι έντονη και δημιουργική.

Στις 25/5 στις 12:44 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το πρωί, δημιουργεί σε πολλούς μελαγχολία και απαισιόδοξη διάθεση.

Μπορεί να αισθανόμαστε ατονία και κατάπτωση, ενώ όλα μας φαίνονται βουνό.

Στις 17:34 όμως το εξάγωνο με τον Δία που επηρεάζει ώρες πριν και μετά, κλείνει την ημέρα με αρκετή ενεργητικότητα. Η διάθεσή μας είναι τρυφερή, στοργική, αγαπησιάρικη και άκρως οικογενειακή. Ευκαιρία να επισκεφτούμε τους γονείς μας ή κοντινά μας συγγενικά πρόσωπα, ενώ πολλοί θα δεχτούν μια προσφορά.

Στις 26/5 μόλις 12' μετά τα μεσάνυχτα, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα για ένα ανανεωτικό διήμερο, από εκείνα που εντυπωσιάζουν σαν τεράστιος μπουφές, πολυτελούς ξενοδοχείου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved