Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 13 έως 15/3

Η μέρα μοιάζει με αρένα, όπου ο ταυρομάχος έχει να αντιμετωπίσει έναν μαινόμενο ταύρο.
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 13 έως 15/3

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina_copy

Η Σελήνη στον Καρκίνο

Η μυστήρια γυναίκα μετά από μία επικοινωνιακή υπερδιέγερση και ασταμάτητη δραστηριότητα, παρατάει το φρίσμπι και προετοιμάζεται για μια δύσκολη μάχη, που απαιτεί πολύ μόχθο και ψυχική ένταση, χτυπώντας την πόρτα του ζωδίου του Καρκίνου σήμερα 13/3 στις 16:30.

Με την επιρροή του τετραγώνου με τον Ουρανό που έχει μόλις εισέλθει στον Κριό, η μέρα μοιάζει με αρένα, όπου ο ταυρομάχος έχει να αντιμετωπίσει έναν μαινόμενο ταύρο.

Η συναισθηματική Σελήνη δεν ξέρει πώς να εκφραστεί, οι προσωπικές επιθυμίες δεν βρίσκουν διέξοδο, αναζητάμε κάτι συναρπαστικό το οποίο δεν δυνάμεθα να συναρπάσουμε με τη σειρά μας. Τα ξεσπάσματα μοιάζουν με απελπισμένους ελιγμούς για να μην πληγωθούμε από την πρόκληση, που οι εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε. Το αποτέλεσμα είναι η απογοήτευση και τα πιθανά ψυχοσωματικά προβλήματα, που ξεκινούν από το στομάχι.

Η επιρροή της αντίθεσης με τον Πλούτωνα από το βράδυ, που κορυφώνεται στις 14/3 στις 5:50, αυξάνει ακόμα περισσότερο το ψυχολογικό βάρος αφού εισχωρούν ζήλια, αμφιβολία. καχυποψία και κτητικότητα σε μία επίπονη αντιπαράθεση, αφού κανείς δεν υποχωρεί στον τελικό ακαμψίας.

Στις 7:23 το τετράγωνο με τον Ερμή, δεν βοηθάει στο να δοθεί μια διέξοδος, αφού επιβαρύνει με αιχμηρά λόγια και αγενείς συμπεριφορές, που εξάπτουν τους άλλους. Μέσα σε όλα χρειάζεται προσοχή για τη διαφύλαξη του νευρικού μας συστήματος και πάση θυσία θα πρέπει να χαλαρώσουμε, αφήνοντας να περάσει το Σεληνιακό τσουνάμι.

Όμως ακόμα και η καλύτερη πρόθεση μπορεί να συντριβεί, αφού στις 12:13 το τετράγωνο με τον Δία, θα διογκώσει τις καταστάσεις και εκεί που σκεφτόμαστε δείξουμε ανεκτικότητα και επιείκεια, θα νιώσουμε τη γροθιά στο εκτεθειμένο μας μάγουλο και οργισμένοι θα τρέχουμε για συναισθηματικές μηνύσεις.

Η ταλαιπωρία δεν έχει τέλος, αφού στις 20:14 το τετράγωνο με τον Κρόνο ριζώνει την μελαγχολία και το παράπονο γίνεται ατέλειωτο νήμα σε έναν αργαλειό που υφαίνει τα ξεφτίδια του. Η απομόνωση εκτός από φυσικό αποτέλεσμα γίνεται και ιδανική πρόταση, αφού οι δυσμενείς συνθήκες μας εγκλωβίζουν σαν ορειβάτες στα καταφύγια, σε σφοδρή χιονοθύελλα.

Στις 20:32 το τρίγωνο με τον Άρη μπορεί να εγγυηθεί την υποθήκη στα χρέη μας, δίνοντάς μας μια ανάσα στο να κάνουμε την καλύτερη συμφωνία για να μην χρεοκοπήσει η συναισθηματική μας ιδιοκτησία.

Το βράδυ μας βρίσκει σαν ασθενείς σε κρεβάτι της εντατικής, όπου τουλάχιστον δεν θα έχουμε το κουράγιο για περαιτέρω διαπληκτισμούς και κατ’ εξακολούθηση λάθη.

Την επόμενη μέρα 15/3 η επιρροή του τριγώνου με τον Ήλιο που κορυφώνεται στις 12:04 συναινεί στην απομάκρυνση του ορού, τονώνοντας τον οργανισμό και δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες, στο να αποκατασταθεί η ψυχική και σωματική μας εξόντωση.

Όλα δείχνουν πως το Σεληνιακό τσουνάμι κατευνάστηκε και η επιβεβαίωση θα έρθει στις 21:33, όπου η Σελήνη θα μπει στο ζώδιο του Λέοντα, σαν την λυτρωτική είσοδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε κατακτημένες και βασανισμένες πόλεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved