Star Stylist 22 Μαΐου - Διαλέξτε φωτεινές και λαμπερές αποχρώσεις

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 22 Μαΐου - Διαλέξτε φωτεινές και λαμπερές αποχρώσεις

Η ημέρα πρέπει να χαρακτηριστεί ως ημέρα κομμωτηρίου και spa... Μεγάλο δρόμο θα διαβείς... και θα είναι από άσφαλτο (η οποία θα περνάει έξω από το κομμωτήριο)! Σήμερα, εάν ασχοληθείτε με την ομορφιά σας, σίγουρα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και θα ξανανιώσετε. Η ενέργεια της έκλειψης καλά κρατεί, οπότε εκμεταλλευτείτε το.

Στα μαλλιά σας ήρθε η στιγμή να τα βάψετε. Διαλέξτε φωτεινές και λαμπερές αποχρώσεις. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να δημιουργήσετε διχρωμία στο χρώμα του μαλλιού, χωρίς όμως να έχει μεγάλη απόκλιση το ένα χρώμα από το άλλο. Μην τολμήσετε το κούρεμα σήμερα, απλά αφήστε το για κάποια άλλη στιγμή. Όπως σας ανάφερα και χθες καλό είναι να γίνεται μια θεραπεία στο μαλλί μετά από κάθε τεχνική εργασία. Όσο για το χτένισμα σας η πρόταση είναι ό, τι πιο νεανικό και ανάλαφρο.

Για τα νύχια σας φροντίστε να κρατηθείτε μακριά από αιχμηρά αντικείμενα. Μην κόψετε τα πετσάκια σήμερα, θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Διαλέξτε φωτεινά και νεανικά χρώματα και βάψτε τα. Κάντε οποιοδήποτε σχέδιο που θα κάνει τα νύχια σας να διαφέρουν.

Για το πρόσωπο σας, αφού πρώτα του έχετε βάλει την καθημερινή του κρέμα μετά ξεκινήστε το μακιγιάζ σας. Το make up και η πούδρα φροντίστε να είναι ελαφριά έως και διάφανα. Οι παιχνιδιάρικες αποχρώσεις είναι μια πολύ καλή επιλογή. Για τα μάτια σας διαλέξτε σκιές ροζ, κοραλλί, κίτρινες και bronze. Δεν είναι ανάγκη να βάλετε μολύβι αλλά μόνο μάσκαρα και απαλό κραγιόν.

Η συμβουλή της ημέρας: Εάν θέλετε να καλύψετε φακίδες και πανάδες, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε concealer σε λευκό χρώμα. Εκτός από την κάλυψη που θα σας προσφέρει θα φωτίσει και τις σκοτεινές περιοχές του προσώπου.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Διδυμίνες που έχουν πάρει φόρα αλλά πάνω στον διάδρομο, οι Ιχθύες που ομορφαίνουν εντυπωσιακά, οι Παρθένες που έχουν ένα θέμα και οι Ζυγίνες που αγοράζουν καινούρια λουλούδια για τα μαλλιά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved