Star Stylist 21 Μαΐου - Δώστε καινούριο στυλ στα μαλλιά σας

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 21 Μαΐου - Δώστε καινούριο στυλ στα μαλλιά σας

Πρωτίστως να ευχηθώ «Χρόνια πολλά» σε όσες και όσους γιορτάζουν. Η γιορτή τους φέτος... τους επιφυλάσσει την έκπληξη της έκλειψης! Τώρα όσο για την ομορφιά εκλειψιαστήκαμε καθώς και Νεοσεληνηαστήκαμε, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα. Μην τρομάζετε όμως με τις εκλείψεις και το τι ακριβώς φέρνει η κάθε μία, απλά παραπάνω ενέργεια. Σκεφτείτε μόνο τα χρόνια που ζείτε πόσες εκλείψεις έχετε περάσει και πάνω από όλα χαμογελάστε γιατί είναι μεταδοτικό!

Στα μαλλιά σας η ενέργεια της ημέρας σας δίνει την αφορμή να κάνετε πολλά πράγματα αλλά κατά την γνώμη μου διαλέξτε αυτά που είναι σίγουρα. Αυτό που εννοώ είναι να δώσετε καινούριο στυλ στα μαλλιά σας αλλά να μην αλλάξετε κομμωτή για να το κάνετε. Ξεκινήστε μια νέα ιδέα που θα σας προσφέρει διαφορετικό look. Μην σκεφτείτε το κούρεμα, σκεφτείτε όμως το χρώμα. Η θεραπεία των μαλλιών είναι απαραίτητη σήμερα. Στο χτένισμα σας οτιδήποτε νεανικό που θα σας αφαιρέσει χρόνια (που λέει ο λόγος) θα είναι ιδανικό. Προσέξτε εργαλεία που έχουν θερμότητα.

Στα νύχια σας δρομολογήστε το «μανικιούρ», χωρίς όμως να κόψετε τα νύχια σας. Όπως θα λέγαμε διαφορετικά στεγνό καθάρισμα. Καλύτερα να τα λιμάρετε και να τους δώσετε σχήμα. Αποφύγετε να κόψετε τα πετσάκια, προτιμήστε απλά να τα σπρώξετε. Διαλέξτε ανοιξιάτικες και έντονες αποχρώσεις για να τα βάψετε.

Στο μακιγιάζ σας σήμερα όλα επιτρέπονται. Όλα αλλά στην σωστή ποσότητα (ξέρετε αποφεύγουμε το πάστωμα). Διαλέξτε ελαφρύ μακιγιάζ σε θαλασσί, ροζ, bronze και κοραλλί αποχρώσεις. Μην ξεχάσετε να τονίσετε τα μάγουλα και να βάλετε λίγο lip-gloss στα χείλια σε απαλή απόχρωση.

Η συμβουλή της ημέρας: Βάλτε πάντα κρέμα σώματος στο δέρμα σας για να μην αφυδατώνεται τώρα με την έκθεση του στον ήλιο. Αυτός είναι και ένας τρόπος που μπορεί να δώσει διάρκεια στο άρωμά σας.

Οι πρωταγωνίστριες τις ημέρας: Οι Διδυμίνες που θα το πουν το ψεματάκι τους αλλά θα το ακούσουν κιόλας (αυτές όμως θα πάνε μπροστά), οι Τοξοτίνες που προσπαθούν να ξεκινήσουν καινούρια πράγματα, οι Παρθένες που δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, οι Ιχθύες που έχουν... ωραία θέα, οι Ταυρίνες που μπορεί να πάρουν μπρός, οι Σκορπίνες που θα φουντώσουν από πάθος, οι Λιονταρίνες που ό, τι περιττό θα το διώξουν (δεν μιλάω για ρούχα μην παρεξηγηθούμε), οι Υδροχόες που θα ξεφύγουν (όπως πάντα), οι Κριαρίνες που δεν θα βάζουν γλώσσα μέσα από την χαρά τους, οι Ζυγίνες που θα προσπαθούν να φιλοσοφήσουν την ανασφάλεια τους, οι Καρκίνες που προσπαθούν να μην βγουν πράγματα στην φόρα και οι Αιγοκερίνες που θα εκμεταλλευτούν ό, τι χρειάζεται για να πάνε μπροστά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved