Star Stylist 20 Μαΐου - Η φυσικότητα είναι η καλύτερη επιλογή

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 20 Μαΐου - Η φυσικότητα είναι η καλύτερη επιλογή

Μια ανάσα πριν την Έκλειψη... Τώρα θα μου πείτε ότι μια ανάσα διαρκεί μια ημέρα; όχι βέβαια που λέει ο λόγος. Η τρελή ξεπόρτισε και αρχίζει και φανερώνει αλήθειες! Κυριακή είναι, χαλαρώστε!

Στα μαλλιά σας εάν δεν χτενιστήκατε χθες, κάντε το σήμερα. Η μία επιλογή είναι να αφήσετε κάτω τα μαλλιά σας, δίνοντας τους μια ελαφριά κλήση προς τα έξω και η άλλη επιλογή είναι να τους κάνετε ένα χαμηλό πιάσιμο. Προσπαθήστε να τα φτιάξετε όσο πιο πρακτικά μπορείτε για να μην χρειαστεί στην διάρκεια της ημέρας να ασχοληθείτε ξανά μαζί τους.

Στα πόδια σας πάλι θα προτείνω το ποδόλουτρο έτσι ώστε να ξεκουραστούν από την δύσκολη εβδομάδα που μπορεί να είχατε. Αν δεν υπάρχει λόγος να βάψετε τα νύχια, μην το κάνετε και αφήστε τα να αναπνεύσουν.

Στο μακιγιάζ σας σήμερα κάντε το πιο απλό. Χρησιμοποιήστε αποχρώσεις του καφέ και του bronze, χωρίς όμως να φτιάξετε ένα βαρύ μακιγιάζ. Η φυσικότητα σήμερα είναι η καλύτερη επιλογή. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές.

Η συμβουλή της ημέρας: Ένα καλό φυσικό τονωτικό για τον οργανισμό είναι, εάν χτυπήσετε στο μπλέντερ γάλα με μπανάνα. Θα σας προσφέρει όλη την ενέργεια που χρειάζεστε.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: φυσικά οι Ταυρίνες και με διαφορά (το καθισιό είναι μεγάλη υπόθεση), οι Διδυμίνες που τραβάνε τα μαλλιά τους, οι Υδροχόες που τραβάνε το σχοινί στα άκρα και η τρελή που ξεπόρτισε και την ψάχνουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved