21 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
21 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

1 έως 2 Διδύμων

Σύμβολο: «Ένας άντρας οπλισμένος με μια ορειβατική αξίνα, κοιτά απ' τους πρόποδες την κορφή ενός βουνού»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ διαθέτει μεγάλη φιλοδοξία που κατευθύνεται από την τόλμη, πράγμα που συνήθως οδηγεί στην επιτυχία. Ανεξάρτητα από την πνευματική του δύναμη, έχει τη δυνατότητα να μπορεί ν' ανακαλύπτει καινούργιες πρακτικές εφαρμογές ή να χρησιμοποιεί σωστά αυτά που μαθαίνει. Μπορεί να είναι ένας τολμηρός και προικισμένος πρωτοπόρος των Φυσικών Επιστημών (Φυσική, Χημεία κ.λπ.). Πιθανότατα θα τον πολεμήσουν σκληρά οι πιο συντηρητικοί ενώ οι ανταγωνιστές του θα προσπαθήσουν να σφετεριστούν τις ανακαλύψεις του, χωρίς όμως να μπορέσουν να εμποδίσουν τον τελικό του θρίαμβο.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Να αρχίζεις ότι μπορείς να κάνεις ή ονειρεύεσαι πως θα ήθελες να κάνεις. Η τόλμη χαρίζει ευφυΐα, μαγεία και δύναμη» Βόλφγκανγκ Γκαίτε

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Με την έκλειψη στο ...κεφάλι σας είναι βέβαιο πως μπορείτε να ζήσετε μοναδικές στιγμές ή να έχετε σπάνιες εμπειρίες, ευχάριστες και δυσάρεστες. Από την άλλη βέβαια τίποτε δεν διασφαλίζει μια μεγάλη διάρκεια, ενώ η παρεμβολή του Ποσειδώνα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για απιστίες ή εξιδανικευμένες σχέσεις, χωρίς αντίκρισμα.

Οικονομικά

Οι καιροί απαιτούν να δράσετε αστραπιαία και ενδεχομένως αυθαίρετα και έξω από τους συμβατικούς ηθικούς κανόνες. Παράλληλα όμως καλείστε να διαχειριστείτε θολές ή αδιαφανείς καταστάσεις, είτε ως πρόβλημα, είτε ως ...λύση στα αδιέξοδα. Οι πιθανότητες σας στο «παιχνίδι» της απόκρυψης και της παραλλαγής είναι παραπάνω από καλές, προσέξτε ωστόσο μην το παρακάνετε με τις «τρίπλες» γιατί το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται!

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved