Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/5

30% κούρεμα στο μισθό του έκανε o Ολάν σαν μια πρώτη κίνηση τήρησης των προεκλογικών του εξαγγελιών. Οι δικοί μας που έχουν σκοπό να πάνε το μισθό και τις συντάξεις στα 200 ευρώ τι λένε; άραγε τα μισθά τους, θα τα κατεβάσουν μιας και δεν υπάρχουν λεφτά ή δεν βγαίνουν; Διότι με ένα πρόχειρο υπολογισμό από τα 12 000 στα 8400 οι άνθρωποι θα δυστυχήσουν, ξέρετε πόσο κοστίζει να είσαι βουλευτής ...πολλά, πάρα πολλά.

Η εξίσωση της ημέρας

KN=Poseidon/Wi=Apollon/Admetos=Zeus/Vulkanus=Hades/Poseidon

Συνδεδεμένος με άτομα όπου έχουν μεταφυσικές ή πνευματιστικές αναζητήσεις. Για να ικανοποιηθούν με τις υπάρχουσες περιστάσεις. Οι προσωπικές επαφές λύνουν και δένουν. Έκθεση στα αποτελέσματα μιας μεγάλης δύναμης. Για να συνδεθούν με τα στρατιωτικά πράγματα, τις μηχανές, τα όπλα. Για να υποβληθεί σε μεγάλες δοκιμασίες και τις απώλειες, ιδιαίτερα από τις αρχές ή το ανώτερο προϊστάμενο λόγω της ειδικής θέσης κάποιου.

Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι σε αρκετές περιπτώσεις είναι πιο εύκολο να πείθεται ένα πλήθος παρά ένα πρόσωπο μεμονωμένα. Αυτό όμως που αξίζει να αντιληφθείτε και να κατανοήσετε είναι ότι ακολουθώντας το πλήθος δεν θα γίνεται ποτέ ο άνθρωπος που θα τον ακολουθήσει το πλήθος. Γίνετε η αλλαγή που θέλετε να δείτε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ήθος ανθρώπω δαίμων» Ηράκλειτος

Το τραγούδι της ημέρας: Δ. Μητροπάνος - Σβήσε το φεγγάρι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved