Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/5

Καλώς τα δέχτηκε και η Πορτογαλία! Με χαρές, πανηγύρια, ενθουσιασμό, τι να σας πω. Μια ματιά να ρίξουν προς Ελλάδα μεριά και θα τα δουν ζωντανά μπροστά τους τα «καλά τα μελλούμενα». Μισθός 166, ψωμί 11880 και πετρέλαια, ορυκτά και τα λοιπά μην ακούτε φήμες δεν είχαμε ποτέ. Έξω θα βγουν οι δανειστές μας για χατίρι μας.

Η εξίσωση της ημέρας

Πλούτωνας= Ποσειδώνας/Wi=Kr/Admetos=Ερμής/ΑD=Κρόνος/Mc=Κρόνος/ Poseidon =Ποσειδώνας/Apollon

Αλλάζοντας την πνευματική αντίληψη. Μεταμορφώνοντας μέσω διαφώτισης (ή και προπαγάνδας) την κοινή γνώμη. Η αρχή και η ανάπτυξη μιας αποκλειστικής θέσης. Η ανάπτυξη συνδέεται είτε με την αλλαγή των αρχών είτε άλλων μετασχηματισμών. Για να αναπτύξει τη δυνατότητά να συγκεντρωθεί. Για να αλλάξει τη διανοητική τοποθέτηση του ριζικά. Δυνατότητα εστίασης και συγκέντρωσης. Μια αργή ανάπτυξη. Η οδύνη κατά την διάρκεια μιας ρήξης, ενός τέλους ή ενός διαζυγίου. Για να δοκιμάσει έναν μετασχηματισμό στη συμπεριφορά και στις προοπτικές της ζωής. Αλλάζοντας στάση ζωής. Από τις μικρές αρχές στη μαζική εξαπάτηση και τη μαζική απάτη.

Σήμερα, είναι μια μέρα για να πετύχετε κάτι καλύτερο και γιατί όχι να δοκιμάσετε τις δυνατότητες σας σε κάτι νέο, σε κάτι διαφορετικό. Μην μείνετε σπίτι, βγείτε έξω, διασκεδάστε και περάστε όμορφα. Το σώμα σας όπως και ο νους σας έχει ανάγκη να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και να πάρει καινούργιο αέρα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος - αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα 'ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος - σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται» Νίκος Καζαντζάκης

Το τραγούδι της ημέρας: Α. Πρωτοψάλτη Πάμε Χαβάη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved