Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 19 έως 21 Μαΐου

Οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες είναι εκείνοι που καλούνται άμεσα να διαχειριστούν την χειμαρρώδη κοσμική ενέργεια

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 19 έως 21 Μαΐου

Εκτός από την Ηλιακή έκλειψη της 21ης Μαΐου που κλέβει την παράσταση, υπάρχει μια ακόμη «καυτή» όψη που αναμένεται να πυροδοτήσει συγκρούσεις κατά τη διάρκεια του τριημέρου και όχι μόνον.

Το «κρυφό» τετράγωνο του αστρικού Άρη με την Δήμητρα στον Ταύρο διαμορφώνει ένα στην κυριολεξία εύφλεκτο κλίμα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο (πολιτική, αθλητισμός).

Δυναμικές πρωτοβουλίες -ενίοτε αδόκιμες- και αυθαιρεσίες συμβάλλουν στο άνοιγμα ποικίλων μετώπων, σε φορτικές διεκδικήσεις και μια αναπόφευκτη πόλωση. Και βέβαια όταν οι θιασώτες του ...μπουρλότου «ξεφεύγουν», όλα είναι πιθανά, αφού κάθε λογική πάει ...περίπατο!

Φυσικά υπάρχουν και οι θετικές πλευρές αυτού του ενεργειακού overdose, οι οποίες έχουν να κάνουν κυρίως με την παραγωγή έργου και την απεμπλοκή από καταστάσεις που έχουν «κολλήσει», ωστόσο όπως συμβαίνει συνήθως οι αναμπουμπούλες και οι ακρότητες είναι που τραβάνε την προσοχή.

Οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες είναι εκείνοι που καλούνται άμεσα να διαχειριστούν την χειμαρρώδη κοσμική ενέργεια, ενώ στην «μπούκα» είναι και μια μικρή κατηγορία Λεόντων και Υδροχόων, όσων δηλαδή έχουν τα γενέθλια τους στο μέσον των ζωδίων τους.

Όσον αφορά την έκλειψη, που γίνεται στην πρώτη μοίρα των Διδύμων -άρα επηρεάζει άμεσα όσες και όσους εκ των μεταβλητών ζωδίων έχουν γεννηθεί τις τρεις πρώτες ημέρες του κύκλου τους- το επιπλέον που οφείλω να σημειώσω είναι η αστρική θέση της στην 6η μοίρα του Ταύρου, κάτι που βάζει στο «στόχαστρο» της και τους εκπροσώπους των τεσσάρων σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων και Υδροχόος) που έχουν τον Ήλιο ή κάποιον άλλο σημαντικό αστρολογικό δείκτη σε αυτήν την μοίρα (με ανοχή 1-2 μοίρες).

Θυμίζω βέβαια πως η επιρροή της έκλειψης δεν είναι απαραίτητα κακή, πολύ περισσότερο που συμμετέχει ο Δίας. Στην πράξη πάντως, το ιδιαίτερο «διττό» στοιχείο των Διδύμων μπορεί να εκδηλωθεί με παράλληλες εξελίξεις, από την μια θετικές και από την άλλη αρνητικές.

Σε συλλογικό επίπεδο οι τομείς που επηρεάζονται είναι τα Media, οι επικοινωνίες γενικότερα, ο νομικός κλάδος αλλά και οι πολιτευτές-βουλευτές.

Σύμφωνα με την αστρολογική εμπειρία, οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων-Τοξότη δημιουργούν το πλαίσιο για μετακινήσεις των τελευταίων σε διαφορετικό «μαντρί».

Από εκεί κι ύστερα, φαίνεται πως ο Ποσειδώνας είναι εκείνος που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα μας ...απασχολήσει στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Κι εδώ δράττομαι της ευκαιρίας να επισημάνω το τετράγωνο του πλανήτη της φαντασίας με τον Δία, μια όψη που θα μας επηρεάσει όλο τον Ιούνιο και παραπέμπει σε μια διόγκωση κάθε «Ποσειδώνιας» κατάστασης. Από απάτες και «πονηρές» κερδοσκοπικές κινήσεις ή κάθε λογής «φούσκες», μέχρι πραγματικά ...θαύματα! Και ίσως μια από τις πλέον ελπιδοφόρες τάσεις της όψης είναι η διαμόρφωση ενός νέου ιδεολογικού ρεύματος, κάτι που τόσο λείπει από την εποχή μας.

Ως προς τα πολιτικά δρώμενα, το συγκεκριμένο τετράγωνο αναδεικνύει τις «αριστερές» τάσεις, αφού ο Ποσειδώνας συνδέεται άμεσα με αυτές, ενώ στο «φόρτε» τους είναι και οι θρησκευτικές-μεταφυσικές αναζητήσεις.

Σε ένα άλλο πιο πρακτικό επίπεδο, μπορεί να δημιουργηθούν πολύ πιο αισιόδοξες προοπτικές σε ιατρικά-θεραπευτικά θέματα, ενώ εξαιρετικά παραγωγικές αναμένεται να είναι αυτές οι μέρες για την λογοτεχνία την μουσική και τον κινηματογράφο.

Τέλος επειδή ο Ποσειδώνας συνδέεται άμεσα με το υγρό στοιχείο, το πιθανότερο είναι να έχουμε αυξημένες βροχοπτώσεις και πλημμύρες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved