Star Stylist 19 Μαΐου - Είναι μια πολύ καλή ημέρα για κούρεμα

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 19 Μαΐου - Είναι μια πολύ καλή ημέρα για κούρεμα

Ήρθε πάλι το Σάββατο! Τέλεια! Λίγες ημέρες πριν την Έκλειψη... όλα καλά όλα ανθηρά... αλλά όπως το πάρει ο καθένας!

Για τα μαλλιά σας είναι μια πολύ καλή ημέρα για κούρεμα. Στην πραγματικότητα ευνοεί όλες τις κυρίες που έχουν χοντρή τρίχα που μακραίνουν πολύ γρήγορα. Βέβαια και όσες δεν έχουν τόσο δυνατά μαλλιά ίσως καλύτερα να χρησιμοποιούν μια ενυδατική θεραπεία που θρέφει την τρίχα από τη ρίζα.

Στα νύχια σας φυσικά πάμε για πεντικιούρ, ποδόλουτρο και ότι άλλο μπορεί να χαλαρώσει τα πόδια σας. Μην ξεχάσετε να βάλετε χαλαρωτικά άλατα στο νερό. Όσον αφορά στο βάψιμό τους διαλέξτε αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου.

Για το πρόσωπό σας όσες δεν προλάβατε χθες να κάνετε κούρα ομορφιάς και σήμερα μέρα είναι. Η μάσκα προσώπου είναι απαραίτητη και οποιοδήποτε άλλο προϊόν που θα δώσει τροφή και ενυδάτωση στο δέρμα σας. Στο μακιγιάζ σας οι ανοιχτόχρωμες διαλέξτε γαλαζοπράσινες αποχρώσεις ενώ εσείς που έχετε σκούρα χαρακτηριστικά διαλέξτε τις αποχρώσεις του καφέ.

Η συμβουλή της ημέρας: Όταν είστε πολλές ώρες όρθια, το βράδυ που έρχεται η ώρα της ξεκούρασης βάλτε ένα μαξιλάρι κάτω από τα πόδια σας έτσι ώστε το αίμα να μη συσσωρεύεται στα πόδια σας και να ξεκουραστούν.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ταυρίνες που μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό, οι Παρθένες που τρέχουν να φτιάξουν κόμμωση, οι Ζυγίνες που κάνουν αναδρομές, οι Διδυμίνες που τις μάγκωσαν, οι Ιχθύες που χαζεύουν και οι Κριαρίνες που έχουν χάσει πάσα ιδέα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved