Καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/5

Σελήνη στον Ταύρο

Καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/5

Λίγο πριν τη Νέα της φάση, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα 18/5 στις 13:04 το μεσημέρι, προσφέροντάς μας με αυτή της την παραμονή, ένα απολαυστικό και χορτάτο διήμερο.

Στις 19:19 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το μεσημέρι, δημιουργεί ως το βράδυ μια λαίμαργη διάθεση, η οποία εκτείνεται σε πολλά επίπεδα.

Η τάση που θα επικρατήσει είναι να δοκιμάζουμε πράγματα και καταστάσεις, όπως για παράδειγμα το να φτιάξουμε μια νέα μαγειρική συνταγή, ή να τεστάρουμε τη γνώμη των συντρόφων μας, για κάτι που μας απασχολεί.

Η διαίσθηση αλλά και η έμπνευση που μας περιβάλλουν ωθούν τις επιδιώξεις μας, ενώ αποζητάμε μια ήρεμη ατμόσφαιρα χωρίς εντάσεις και ένα ρομαντικό και γαλήνιο βράδυ.

Στις 19/5 στις 7:.47 το πρωί, αλλά και λίγο αργότερα στις 9.33 το πρωί, τα τρίγωνα της Σελήνης με Πλούτωνα και Άρη αντίστοιχα, σηματοδοτούν ολόκληρη την ημέρα η οποία παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον.

Οι σταθερές αξίες της Σελήνης στον Ταύρο, αποκτούν τη δύναμη και την ισχύ που χρειάζονται για να αισθάνονται ασφαλείς.

Η ενέργειά μας βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα το ίδιο και η αντοχή, για αυτό θα ήταν ιδανικό να εκμεταλλευτούμε αυτή την ημέρα ειδικά ως το απόγευμα, διεκπεραιώνοντας θέματα που άλλοτε θα μας φαίνονταν βουνό.

Ευνοούνται οι πρωτοβουλίες στις αποφάσεις, καθώς και κάθε είδους βαριές χειρωνακτικές εργασίες.

Επίσης το διάστημα είναι πολύ καλό για κάθε είδους επιχειρησιακή συναλλαγή, για να βγάλουμε εις πέρας ένα μεγάλο κομμάτι δουλειάς, αλλά και για κάθε συμφέρουσα συμφωνία που έχει σχέση με μια ακριβή αγορά ή επένδυση.

Στις 20/5 στις 15:34 το μεσημέρι η σύνοδος με τον Δία που επηρεάζει από το πρωί, είναι και η μόνη όψη της Σελήνης για όλη την ημέρα.

Η χθεσινή αίσθηση που είχαμε, δηλαδή αυτής της ιδιαίτερης ικανότητας να διαπραγματευόμαστε τα πάντα και να τα καταφέρνουμε στα δύσκολα, σήμερα γίνεται εντονότερη. Η διαφοροποίηση είναι πως καθόμαστε πλέον στο πανάκριβο γραφείο με τη δερμάτινη καρέκλα, απολαμβάνοντας το πούρο της επιτυχίας, ενώ φυσάμε τον καπνό της εύνοιας και της τύχης όσο πιο πολύ μπορούμε, για να βεβαιώσουμε την ύπαρξή του.

Η μέρα προσφέρεται για να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε ένα στόχο.

Η μεθοδικότητα της Σελήνης σε σχέση με τις απαιτήσεις της, είναι ένας συνδυασμός που φέρνει μεγάλες απολαβές, υλικές και συναισθηματικές.

Στις 21/5 πλέον στις 2:06 το πρωί, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους για ένα ξεσηκωτικό διήμερο με νέα ξεκινήματα, πολλές προτροπές και άκρατο ενθουσιασμό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved