18 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

18 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

28 έως 29 Ταύρου

Σύμβολο: «Μια γυναίκα που σέρνει από το καπίστρι ένα φορτωμένο ζώο»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ καλείται να αντεπεξέλθει σε σφοδρές συγκρούσεις και απρόβλεπτα γεγονότα, κάτι που μπορεί να διαμορφώσει έναν απόλυτο ή σκληρό χαρακτήρα.

Ως γυναίκα είναι συνήθως δυναμική και χειριστική, φθάνοντας έτσι να κυριαρχήσει στην καριέρα και τη ζωή της.

Αλλά και ως άνδρας μπορεί να είναι υπέρ του δέοντος καταπιεστικός και επίμονος στις επιδιώξεις του, τόσο ώστε να χάσει τα ανθρωπιστικά του χαρακτηριστικά.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αν δεν πετύχεις με την πρώτη, εξαφάνισε όλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι προσπάθησες» Ricky Gervais

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Είναι γνωστό πως όταν οι Ταύροι θυμώνουν μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν τον άνθρωπο τους, όλα είναι ...πιθανά! Και το σκηνικό στις σχέσεις σας δείχνει αρκούντως «θυελλώδες», τόσο που είναι μάλλον μάταιο να προσδοκάτε μια ήρεμη χρονιά. Τα καλά νέα είναι ότι η προσπάθεια σας έχει ουσιαστικές πιθανότητες να επιτύχει, σπάζοντας βέβαια πολλά «αυγά».

Οικονομικά

Οι προοπτικές σας είναι θετικές και σίγουρα μπορείτε να έχετε το κάτι παραπάνω τόσο οικονομικά, όσο και επαγγελματικά. Ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις θα χρειαστεί να αγωνιστείτε σκληρά και να διεκδικήσετε -ακόμη και δικαστικά- αυτά που δικαιούστε.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved