Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/5

Η γενική γραμματεία υπηρεσιακών συστημάτων έστειλε χρεωστικά ραβασάκια στους 6 από τους 10 που κατέθεσαν τη φορολογική τους δήλωση. Κάτι οι αποδείξεις κάτι τα τεκμήρια ανέβασαν το λογαριασμό. Είσαι συνταξιούχος και ζεις σε πολυκατοικία του 60' είσαι ...προνομιούχος, θα πληρώσεις, είσαι άνεργος και φιλοξενείσαι θα πληρώσεις, ζεις και αναπνέεις θα πληρώσεις! Κι αν βέβαια πρόκειται να πάρετε πίσω από την εφορία τότε μη χαίρεστε... Όταν έχουν και αν έχουν. Τα ταμεία είναι άδεια και προηγούνται κάποιοι με υψηλούς μισθούς και καθυστερούμενα αναδρομικά, οι οποίοι «δουλεύουν» για εσάς. Πάνω από όλα το δίκιο του ...εργάτη!

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας =Ποσειδώνας/Hades=Δίας/Πλούτωνας =Αφροδίτη/ Άρης =Κρόνος/Poseidon= Cupido/Apollon =Ήλιος/Kronos

Απόβλητα. Επιχειρήσεις εξαπάτησης. Λούσιμο. Για να είναι τυχερός με το νερό ή τα υγρά. Τυχερή αλλαγή, ανάπτυξη ή μετασχηματισμός. Τύχη με τους συγγενείς και τους οικείους γνωστούς. Ευτυχής σεξουαλική επαφή. Η καλή συμπεριφορά. Δάσκαλοι που απευθύνονται στις καλές αισθήσεις και τα ένστικτα των μαθητών. Το καλό παράδειγμα, η υψηλή εκτίμηση. Προαγωγή σε έναν υψηλότερο βαθμό. Επιτυχίες ενός εκπαιδευτικού σε αυτόν τον τομέα. Η τύχη και η ευτυχία της ειρήνης. Για να ενωθεί με πολλούς σε μια τυχερή κοινότητα ή μια ένωση. Τύχη μέσω της τέχνης, της επιστήμης ή του εμπορίου. Ευτυχία μέσω της ανεξαρτησίας. Επιτυχής ηγεσία. Εύνοια και τύχη μέσα από κρατικές αρχές-κυβέρνηση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν την πρόοδο ως ανάγκη να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο. Στις περιπτώσεις που βρίσκονται σε λάθος δρόμο, εκείνος που θα στραφεί πιο γρήγορα στον σωστό και στον καλό, εκείνος είναι και ο πιο προοδευτικός.

Σε προσωπικό επίπεδο πάλι συχνά η πρόοδος διαφαίνεται από το πώς κάποιος αντιμετωπίζει τις δυσκολίες και τις ατυχίες της ζωής. Όπως και να έχει ζήστε τη ζωή σας πιο χαρούμενα!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η πρόοδος είναι ωραία λέξη, αλλά αυτό που την δημιουργεί είναι η αλλαγή και η αλλαγή έχει πολλούς εχθρούς» Robert Kennedy

Το τραγούδι της ημέρας: CINDY LAUPER girls just want to have fun

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved