Star Stylist 18 Μαΐου - Ήρθε η ώρα για απολέπιση και μάσκα προσώπου

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 18 Μαΐου - Ήρθε η ώρα για απολέπιση και μάσκα προσώπου

Μέσα στα στραβά και στα παράλογα να και κάτι καλό. Η Σελήνη στον Ταύρο που θα ηρεμίσει τα πνεύματα και θα μας αφήσει να ασχοληθούμε με την ομορφιά μας. Βέβαια σε περίοδο έκλειψης είμαστε, οπότε μην είμαστε και παράλογες! Ακόμα και οι μικρές και καλές λεπτομέρειες είναι κάτι!

Στα μαλλιά σας θα μπορούσατε να τους κάνετε θεραπείες που θα βοηθήσουν την υγεία και την λάμψη τους. Προσπαθήστε να του βάλετε ότι πιο φυσικό υπάρχει. Το κούρεμα προτιμήστε το τις επόμενες μέρες.

Για τα νύχια σας μανικιούρ και πεντικιούρ γρήγορα. Αφαιρέστε τους κάλους και ότι άλλο σας ενοχλεί. Τώρα όσον αφορά στο βάψιμο τους διαλέξτε φωτεινές πράσινες αποχρώσεις σε συνδυασμό με το λευκό ή κάνοντας γαλλικό και αντικαθιστώντας το λευκό με το μπλε και το ασημί.

Στο πρόσωπο σας ξεκινήστε κάνοντας απολέπιση και διώχνοντας τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σας, συνεχίστε βάζοντας την μάσκα προσώπου και τελειώστε με την κρέμα ημέρας σας και το καθημερινό μακιγιάζ. Διαλέξτε σκιές που να είναι γαλαζοπράσινες συνδυάζοντας το ίδιο χρώμα μολύβι.

Η συμβουλή της ημέρας: Όταν πρέπει να είστε όλη την ημέρα στο πόδι και το βράδυ να έχετε έξοδο, μην ξεβάφεστε και ξαναβάφεστε. Ενισχύστε από πάνω το μακιγιάζ και κάντε πιο έντονα τα μάτια ή τα χείλια, χωρίς βέβαια να ξεχνάτε να επαναλάβετε και την πούδρα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ταυρίνες που ετοιμάζονται, οι Παρθένες που έχουν πάρει μπρος και πατάνε σε καινούριες βάσεις και οι Διδυμίνες που προσπαθούν να κάνουν σαματά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved