Star Stylist 17 Μαΐου - Επιλέξτε μακιγιάζ με ζωηρές αποχρώσεις

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 17 Μαΐου - Επιλέξτε μακιγιάζ με ζωηρές αποχρώσεις

Τα πράγματα έχουν ήδη σοβαρέψει όσο αφορά την ομορφιά. Βέβαια εδώ και δύο μέρες η ερώτηση της ημέρας είναι η εξής: Θα αφήσουμε τον γάμο να πάμε για πουρνάρια; Φυσικά την απάντηση δεν θα σας την δώσω εγώ, η κάθε γυναίκα την ξέρει από μόνη της. Προσπαθήστε απλά να μην αφήσετε τις εντάσεις να σας χαλάσουν την ψυχολογία.

Στα μαλλιά σας η συνταγή για σήμερα είναι απλή. Μην κάνετε κάτι το οποίο δεν έχετε ξανακάνει. Κοιτάξτε να κινηθείτε εκ του ασφαλούς. Κάντε ότι σας πάει πιο πολύ, χωρίς να ρισκάρετε να δοκιμάσετε νέες τάσεις της μόδας. Όσον αφορά στο χτένισμα σας δώστε όγκο στην κορυφή και βάλτε ένα αξεσουάρ όπως μια μπαντάνα ή ένα κοκαλάκι στο πλάι.

Στα νύχια σας αν δεν υπάρχει λόγος και αιτία, μην τολμήσετε κάτι παράτολμο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση παράτολμο μπορεί να χαρακτηριστεί και η αφαίρεση μίας παρανυχίδας. Τώρα εάν ψάχνετε για χρώματα που θα βάψετε τα νύχια σας, διαλέξτε ό, τι πιο φωτεινό και λαμπερό.

Το μακιγιάζ σας θα μπορούσε να είχε ζωηρές αποχρώσεις. Το κοραλλί, το ροζ και όποιο άλλο έντονο χρώμα διαθέτει η παλέτα σας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Προσπαθήστε όμως να μην το βαρύνετε, επειδή σήμερα η υπερβολή μπορεί να καταλήξει σε πάστωμα που θα κάνει κάθε... πικραμένο να γελάσει το χειλάκι του!

Η συμβουλή της ημέρας: Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να φτιάχνετε τα καλλυντικά σας μόνες σας και να ξέρετε τι έχετε βάλει μέσα. Ψάξτε λίγο και θα βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε την δικιά σας κρέμα για το πρόσωπο ή το σώμα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Κριαρίνες πρώτες και με διαφορά που κοπανούν τα κέρατα τους στο ντουβάρι (για ευνόητους λόγους), οι Ταυρίνες που σκέφτονται, οι Παρθένες που η ζημιά έγινε και οι Διδυμίνες που αναπολούν, αφού δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved