Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 17/5

Στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για μια ακόμη φορά ήταν αδύνατη η συνεργασία και ως εκ τούτου ορίστηκε υπηρεσιακός πρωθυπουργό ο κ Πικραμένος. Εμείς ευχόμαστε να ξεπεράσουμε την πίκρα που ζούμε και να έρθει η ώρα που θα μπορούμε όλοι να αγναντεύουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Ευτυχώς που η Ελλάδα είναι μια ηλιόλουστη χώρα και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πάντα καταφέρνουμε να βρίσκουμε κέφι και όρεξη για ζωή. Γι' αυτό και όλα ξεκινάνε από εδώ, από... πειράματα μέχρι επιτεύγματα!

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής=Ήλιος/MC=MC/Admetos=Kronos/Posidon=Hades=Ποσειδώνας/Apollon

Η σκέψη, η ικανότητα να συλλογιέται κάποιος. Συζητήσεις, συνομιλίες και αλληλογραφία για τις υψηλές απασχολημένες ή πολιτιστικές ανησυχίες. Ένα άτομο που δεν είναι εύστροφο. Η απιστία, οι βρώμικες σκέψεις για τα ερωτικά ζητήματα. Ένα άτομο που δια μέσω της ομιλίας του προσβάλει τους άλλους. Ο Ηλίθιος. Οι κρυφές σκέψεις. Κάποια κακά μαντάτα. Για να μπερδευτούν στη σκέψη, τις απόψεις και τις συνομιλίες ή για να αποκαλύψουν τις εξαπατήσεις. Για να εξηγήσουν τα λάθη.

Θα ακούσετε πολλά, θα σκεφτείτε διάφορα αλλά οι σκέψεις σας δεν θα είναι στο ίδιο βαγόνι με των άλλων. Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε με τους άλλους στα πάντα σε κάποιες περιπτώσεις ίσως η μόνη συμφωνία που μπορεί να υπάρξει είναι ότι «διαφωνείτε» και αυτό είναι μια αρχή και μάλιστα σημαντική. Τέλος, να θυμάστε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους και ας έχουν άριστη όραση.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Οι άνθρωποι πείθονται πιο εύκολα από εξηγήσεις που ανακαλύπτουν μόνοι τους παρά από αυτές που σκέφτονται κάποιοι άλλοι» Blaise Pascal

Το τραγούδι της ημέρας: Σάκης Ρουβάς «Όλα καλά»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved