17 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

17 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

27 έως 28 Ταύρου

Σύμβολο: «Ο Δον Κιχώτης μπροστά σε έναν ανεμόμυλο»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, μπορεί να είναι ανικανοποίητος, να βασανίζεται από φιλοδοξίες και όνειρα για δύναμη και να ξεχνά την πραγματικότητα. Και σε μια τέτοια περίπτωση, η επιμονή και το πείσμα ενδέχεται να αποδειχθούν κακοί σύμβουλοι. Όσο πιο γρήγορα παραιτηθεί από την ουτοπία τόσο καλύτερα γι' αυτόν, αφού θα έχει μια ειρηνική και ευτυχισμένη ζωή.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ο καθένας βλέπει αυτό που φαίνεσαι. Λίγοι καταλαβαίνουν αυτό που είσαι» Νικολό Μακιαβέλι

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες από την άποψη του ότι ...αποκλείεται να ζήσετε κάτι μέτριο. Η ένταση, η ορμή και οι δυνατές επιθυμίες θα σας ρίξουν στον «στίβο» των σχέσεων και τα καλά νέα είναι πως συγκεντρώνετε σημαντικές πιθανότητες όχι μόνον να κερδίσετε το επιθυμητό «τρόπαιο» αλλά και να πετύχετε μια συνολική αναβάθμιση της ποιότητας της προσωπικής σας ζωής, κάτι που ισχύει και για τους ήδη δεσμευμένους. Ωστόσο αυτό δεν θα έρθει εύκολα και ίσως δοκιμαστείτε από περιστατικά που θα κλονίσουν προσωρινά την πίστη και την αυτοπεποίθηση σας. Πάρτε βαθειά ανάσα λοιπόν και ...βουτήξτε!

Οικονομικά

Θα έχετε την δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις του παρελθόντος, επιτυγχάνοντας παράλληλα μια γενική ανάταση. Πολύτιμο όπλο στην προσπάθεια σας είναι η διεύρυνση των δημοσίων σχέσεων σας που θα σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα ικανά και πρόθυμα να σας στηρίξουν. Βέβαια, κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε και υπονομεύσεις σε βάρος σας, οπότε ας είστε υποψιασμένοι και εξοπλισμένοι με αποφασιστικότητα.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved