Αστρολογική Εφημερία από 18 έως 20 Δεκεμβρίου

Τα μεταβλητά ζώδια καλούνται πρώτα να συμμετάσχουν σε αυτό το πανηγύρι του χάους, το οποίο βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι έχει επίσης

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο

«Της γειτονιάς μας ο τρελός, μες στου μυαλού του τον καθρέφτη όλα ανάποδα τα βλέπει...»
Αυτοί οι στίχοι του Κώστα Χατζή είναι ...όλα τα λεφτά για το προσεχές τριήμερο αφού ο Ήλιος αρχικά και ύστερα ο Ερμής που ως καλός και τίμιος ανάδρομος ξαναμπαίνει στον Τοξότη το Σάββατο (στις 16:53) έχουν αναλάβει το ύψιστο καθήκον να φέρουν τον Ουρανό στην πόρτα μας.

Εκπλήξεις, παράδοξα και ανατροπές συνθέτουν μια όλως διόλου ξεχωριστή καθημερινότητα και είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν δεν αφεθούμε στην κοσμική παλίρροια ζώντας το καινούριο της κάθε στιγμής είμαστε ...χαμένοι από χέρι. Η τουλάχιστον με τα νεύρα κουρελιασμένα από τις extreme καταστάσεις που θα βιώσουμε. Ο Ουρανός έρχεται για να μας θυμίσει ότι τελικά υπάρχουν τόσοι αστάθμητοι παράγοντες που το να ταμπουρωνόμαστε πίσω από την υποτιθέμενη ασφάλεια ενός προγραμματισμού, στην παρούσα φάση μοιάζει με ελέφαντα που προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από μια τριανταφυλλιά.

Τα μεταβλητά ζώδια καλούνται πρώτα να συμμετάσχουν σε αυτό το πανηγύρι του χάους, το οποίο βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι έχει επίσης τη θεωρία του και τους δικούς του μη γραμμικούς νόμους.
Το «ανισόρροποι όλων των χωρών ενωθείτε» ταιριάζει γάντι στην περίσταση, αρκεί να επισυνάψουν και από μια θεωρία θα συμπλήρωνα εγώ...

Βέβαια, όπως σε όλα τα πράγματα υπάρχει και μια διαφορετική ανάγνωση στην οποία θα πρέπει κι εσείς να δώσετε τη δέουσα προσοχή. Επειδή ο αναποδιασμένος του ζωδιακού είναι προγραμματισμένος να προκαλεί η να πηγαίνει κόντρα στο εκάστοτε κατεστημένο, αν συναντήσει στο διάβα του υπερβολικά «χαλαρές» καταστάσεις, τότε θα εξουσιοδοτήσει τους απανταχού εκπροσώπους του να λειτουργήσουν άκρως «συντηρητικά» η οργανωτικά. Και για να καταλαβαινόμαστε επειδή ακόμη και οι πλέον διαταραγμένοι Ουράνιοι τύποι λειτουργούν κατά βάση εγκεφαλικά είναι εκείνοι που αν βρεθούν σε ένα gay περιβάλλον θα τονίσουν την straight υπόσταση τους και αντιστρόφως, αν όλοι τριγύρω τους είναι straight θα υπερασπιστούν μέχρι θανάτου το δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Πίσω από την ανατρεπτικότητα κάθε Ουράνιου κρύβεται ο πρωτογενής φόβος του μήπως τυχόν «ταμπελωθεί». Αυτή είναι μια σημαντική λεπτομέρεια που διαφωτίζει επαρκώς τις «κορώνες» και τις στροφές 180 μοιρών που δίνουν τελικά και την εικόνα μιας αλλοπρόσαλλης η αντιφατικής προσωπικότητας.

Στα πάνω τους είναι η διαφορετικότητα, οι έρευνες, οι πειραματισμοί, το απροσδόκητο, οι ανατροπές, τα απρόβλεπτα συναπαντήματα, τα UFO, οι νευρικές κρίσεις, οι αλλόκοτες συμπεριφορές, οι προκλήσεις και η ...χειραφέτηση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που παίρνουν την εντολή να κάνουν «τα τρελά τους».
Στα κάτω η ομαλότητα, η ρουτίνα, το συνηθισμένο, οι ταμπέλες και οι απανταχού ...ισορροπίες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved