Star Stylist 16 Μαΐου - Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 16 Μαΐου - Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή


Ήρθε η ώρα που θα ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Οι αλλαγές είναι κάτι που επιβάλλεται σήμερα, αρκεί να είστε και εσείς υπέρ τους. Αν δεν, καλύτερα να μην το τολμήσετε.

Στα μαλλιά σας αν και η βαφή δεν είναι η καλύτερη επιλογή, αν πρέπει, διαλέξτε έντονες αποχρώσεις. Στο χτένισμα σας κάντε κάτι διαφορετικό. Σαν πρόταση είναι μια απλή κοτσίδα στο πλάι την οποία θα την έχετε κρεπάρει και θα πιάνετε διάφορα μαλλιά όπως σας βγαίνει!

Για τα νύχια σας διαλέξτε ένα φωτεινό χρώμα. Δεν χρειάζονται πολύ περιποίηση σήμερα, απλά μια κρέμα για να είναι βελούδινα και ένα βερνίκι.

Το μακιγιάζ σας καλό θα είναι να είναι λίγο έντονο, χωρίς όμως να φτάσετε σε υπερβολές. Διαλέξτε αν θα τονίσετε τα μάτια ή τα χείλη σας. Προσπαθήστε να κάνετε ένα διαφορετικό μακιγιάζ από ό, τι συνήθως. Χρησιμοποιήστε πράσινες και μπλε αποχρώσεις.

Η συμβουλή της ημέρας: Μην βγαίνετε έξω χωρίς την αντηλιακή σας κρέμα. Ό ήλιος είναι αρκετά δυνατός, έτσι ώστε να σας δημιουργήσει κοκκινίλες και πανάδες στο πρόσωπο.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Κριαρίνες που έχουν τον ακράτητο, οι Τοξοτίνες που είναι δίπλα τους, οι Ταυρίνες που καλώς πάει το φάρδος και οι Διδυμίνες που προσπαθούν και δεν μπορούν ακόμα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved