Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/5

Εξισώνει ο Karl Heinz Ottinger

Αχ ...δραχμούλα του νοτιά πόσες ανησυχίες αλλά και πόσες προσδοκίες φέρνει σε πολλούς το όνομα σου. Σε είχαν τάχα ξεχασμένη δεν σε θυμόντουσαν και αν κάποιοι ξαναμίλησαν για σένα είπαν ότι αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Μόνο που τώρα στο βάθος του τούνελ πολλοί βλέπουν δραχμές. Ο Τζόζεφ Στίγκλιτζ πάντως, διαπρεπής οικονομολόγος, πρότεινε να φύγει η Γερμανία από την Ευρωζώνη και να παραμείνουν οι προβληματικές χώρες με ενιαίο νόμισμα. Το βέβαιο είναι πως είτε έτσι είτε αλλιώς η Γερμανία έχει μεγάλο δρόμο μπροστά της.

Στην Αμερική πάλι, κάποιοι γερουσιαστές ζητούν από τον Ομπάμα να πάρει μέτρα για την αντί-ισραηλινή πολιτική του Ερντογάν. Πάντως δεν νομίζω ότι θα τον πάρει τηλέφωνο να το συζητήσουν, έχει άλλους τρόπους για να τον επαναφέρει στη τάξη. Άραγε το θέμα με τα Σκόπια είναι τυχαίο που ξαναβγήκε τώρα στο προσκήνιο?

Η εξίσωση της ημέρας

Apollon= Ήλιος/WI= MC/Apollon= Ουρανός/Asc= Βόρειος Δεσμός/Cupido

Προνόμια, αναγνωσιμότητα, τιμές, επιβράβευση. Το να γνωρίζει κάποιος πολλούς ανθρώπους. Έχοντας την γνώση του πως χειραγωγούν τους άλλους. Επαφές και ενδιαφέρον για την αστρολογία. Πολλές κοινωνικές συνδέσεις με επιστήμονες, τους εμπορικούς αντιπροσώπους, τη βιομηχανία και τους βιοτέχνες.

Μια μέρα που μπορείτε να μεγαλουργήσετε, να επιτύχετε και να ευτυχήσετε. Τολμήστε, πάρτε ρίσκα. Αλλάξτε αυτό που μπορείτε να αλλάξετε και αποδεχτείτε αυτό που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Τέλος μην ξεχνάτε πως τα καλά λόγια αξίζουν πολλά και κοστίζουν ελάχιστα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δεν είναι δύσκολο να είσαι αστείος, όταν έχεις όλη την κυβέρνηση να δουλεύει για σένα.» Will Rogers

Το τραγούδι της ημέρας: MIKA relax take it easy

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved