Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/5

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Το θέμα του σχηματισμού κυβέρνησης εξελίσσεται σε θρίλερ με τους πολίτες να αγωνιούν για το αύριο και να παρακολουθούν τις «μη εξελίξεις» με απαράμιλλο ενδιαφέρον σε σημείο που κάποιοι έχουν κοκαλώσει στην τηλεόραση και κάποιοι άλλοι κρύβονται πίσω από τη ...μαύρη κουβέρτα της καθημερινότητας τους. Από την άλλη, η Άγκελα Μέρκελ φαίνεται να βρήκε τη «δασκάλα» της στο πρόσωπο της Χανελόρε Κραφτ, την καλή μάγισσα του παραμυθιού που έρχεται να εκτοπίσει την κακιά βασίλισσα. Ας ελπίσουμε πως πίσω από το ευγενικό και όμορφο πρόσωπο της δεν κρύβεται κάτι άλλο.

Η εξίσωση της ημέρας

Hades= Ήλιος/Cupido=Kronos/Posidon= Ποσειδώνας/ Αpollon

Αδέξιος ή άθλιος γάμος. Χυδαία τέχνη. Μικρά περιθώρια κέρδους. Η πνευματική ή πολιτιστική τοποθέτηση ανθρώπων από τα κατωτέρα κοινωνικά στρώματα. Πολιτιστική προσπάθεια χαμηλού είδους ή επιπέδου. Πολιτισμοί του παρελθόντος. Χημική επιστήμη. Ατμοί, αέρια, δυσοσμία. Αποστραγγιστικά έργα

Μερικοί αρέσκονται να θεωρούν κάποιους ανώτερους και κάποιους κατώτερους στην προσπάθεια να αποδείξουν ότι μεν είναι καλύτεροι από τους δε. Ακόμα και αν υπάρχει η κοινωνική συνήθεια να υιοθετούμε τέτοια πιστεύω και παρόμοια συναισθήματα, στην πραγματικότητα κανένας δεν μπορεί να αναγκάσει τον άλλο να νιώσει κατώτερος, εκτός αν ο άλλος του το επιτρέψει.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Προσποιήσου ότι είσαι κατώτερος και ενθάρρυνε την αλαζονεία του εχθρού» Σουν Τζου

Το τραγούδι της ημέρας: Κάτι μου κρύβεις – Ορφέας Περίδης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved