Star Stylist 15 Μαΐου - Διαλέξτε γαλλικό μανικιούρ με ροζ και άσπρο

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 15 Μαΐου - Διαλέξτε γαλλικό μανικιούρ με ροζ και άσπρο

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή


Καλημέρα! Με τα πιο απλά λόγια που θα μπορούσα να περιγράψω την ημέρα, από την πλευρά της ομορφιάς, είναι "Tragic"! Βέβαια, με το χοντρό μπάρμπα (βλέπε Δία) και μια καλή... συνάντηση με τη Σελήνη μπορεί να το σώσουμε «το κορμί πατριώτη».

Στα μαλλιά σας κάντε μόνο ένα χτένισμα και αφήστε όλα τα υπόλοιπα για τις επόμενες ημέρες. Θα μπορούσατε να τα χτενίσετε ανάλαφρα δίνοντας τους στην άκρη μια κλήση είτε προς τα μέσα είτε προς τα έξω.

Στα νύχια σας απλά τα πράγματα. Ξεβάψτε τα νύχια σας και αφήστε τα να αναπνεύσουν. Αν χρειάζεται να τα ξαναβάψετε, διαλέξτε να φτιάξετε το γαλλικό με δύο χρώματα. Η μία γραμμή να είναι ροζ και η άλλη άσπρη.

Στο πρόσωπο σας κάντε την καθημερινή περιποίηση σας. Βάλτε κρέμα ματιών και ενυδατική. Αν θα χρειαστεί να κάνετε μακιγιάζ σήμερα, διαλέξτε το διακριτικό με απαλές αποχρώσεις που θα αναδείξει το πρόσωπό σας χωρίς να το φορτώσει.

Η συμβουλή της ημέρας: Από την ηλικία των 25-30 και μετά η κρέμα ματιών είναι απαραίτητη από την στιγμή που η ατμόσφαιρα δεν είναι και τόσο καλή. Ζητήστε από τον φαρμακοποιό σας να σας φτιάξει μία με αιθέρια έλαια, χωρίς πολλά χημικά.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ιχθύες που ζορίζονται, οι Διδυμίνες που ήταν στραβό το κλίμα... το έφαγε και ο γάιδαρος και οι Ταυρίνες που έχουν γίνει large!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved