15 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

15 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

25 έως 26 Ταύρου

Σύμβολο: «Μια ευγενική κύρια, που περιπλανιέται μόνη της τραγουδώντας και κόβοντας λουλούδια»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ διαθέτει μια προσωπικότητα που της λείπουν οι φλογερές φιλοδοξίες αλλά μπορεί να επιβάλλεται άνετα. Συντηρητικός και αυτάρκης, μαλακός και διαλλακτικός, βλέπει τη σωστή πνευματική και την ποιητική όψη της ζωής, καταλαβαίνει πρόσωπα και θέλει να ζει αρμονικά και βολικά. Έχει ανάγκη να ζει στον καθαρό αέρα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Οι κανόνες δεν είναι υποκατάστατο για τον χαρακτήρα» Alan Greenspan

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Ο τολμών νικά! Αυτό είναι το μήνυμα των πλανητών και αν ανταποκριθείτε, τότε όλα θα πάνε κατ' ευχήν. Αντίθετα αν «στυλώσετε τα πόδια» και επιμείνετε σε παρωχημένα σχήματα, τότε η ίδια η ζωή θα σας αποδείξει πως κάνετε λάθος. Κι αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν έχετε ήδη μια σχέση θα πρέπει να την «ψάξετε» και να την ανανεώσετε, θίγοντας τα κακώς κείμενα αλλά και ρισκάροντας ενδεχομένως τη βολή σας.

Οικονομικά

Με τον Δία στην... μηχανή σας, έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε κάθε σημαντική μάχη, βελτιώνοντας κατά πολύ την θέση σας. Μοναδική προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι το να κινηθείτε με σύνεση, χωρίς να επεκταθείτε με κίνητρο την... πλεονεξία!

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved