14 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

14 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

24 έως 25 Ταύρου

Σύμβολο: «Ένας μοναχικός λύκος»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, είναι συνήθως μοναχικός, ακόμη κι αν ζει ανάμεσα σε πολλούς, έχει τη δική του αντίληψη για τη δικαιοσύνη και δε διστάζει να την προασπιστεί ακόμη κι αν χρειαστεί να δώσει μάχη. Μπορεί να είναι παρεξηγημένος απ' τους άλλους και γι' αυτό πολλές φορές καταλήγει να ανοίγει το δρόμο μόνος του ακόμη κι αν χρειαστεί να καταφύγει στη βία. Όντας δε δυνατός, μπορεί να έχει οπαδούς ή υποτακτικούς αλλά δύσκολα πραγματικούς φίλους.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Όταν δυο άνθρωποι μαλώνουν, φταίει εκείνος που είναι πιο έξυπνος» Βόλφγκανγκ Γκαίτε.

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι κρίσιμη με την θετική έννοια του όρου, αφού θα έχετε την δυνατότητα να διερευνήσετε τις κρυφές πτυχές των σχέσεων σας, από τις πιο προσωπικές μέχρι τις κοινωνικές. Και οι πληροφορίες που θα αντλήσετε θα σας βοηθήσουν να πάρετε θέση και να κατανοήσετε ποιοί τελικά είναι οι φίλοι και ποιοί οι εχθροί σας. Οι πιο τυχεροί μάλιστα, μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μια ...«μεγάλη πόρτα»!

Οικονομικά

Κόντρα στην όποια κρίση, οι ουρανοί είναι με το μέρος σας και το μόνο που σας απομένει είναι να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο το πλεονέκτημα σας.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved