Star Stylist 14 Μαΐου - Απλότητα και άνεση

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 14 Μαΐου - Απλότητα και άνεση

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή


Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μαλλί, γυαλί και παντελόνι Lee! Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε κ.τ.λ.

Αυτό που εννοώ φυσικά είναι ότι η ομορφιά σήμερα κάνει τον τουρίστα όπως και εμείς. Οι ευκαιρίες για τον καλλωπισμό σας έρχονται από το μεσημέρι και μετά.

Στα μαλλιά σας μόνο σε περίπτωση ανάγκης δρομολογήστε το κομμωτήριο. Η αρχή της εβδομάδας δεν προβλέπει κούρα ομορφιάς (τουλάχιστον το πρωί). Κάντε όσο πιο απλό χτένισμα μπορείτε χωρίς να σπαταλήσετε ούτε χρόνο ούτε χρήμα. Η ημέρα έχει μια τάση υπερβολής. Αν προσπαθήσετε να διοχετεύσετε αυτήν την ενέργεια μπορείτε διαλέξετε όμορφα αξεσουάρ για τα μαλλιά σας.

Για νύχια σας θα επιμείνω ξανά στην πιο απλή λύση. Ένα απλό βάψιμο σε απαλές ροζ αποχρώσεις και αν θέλετε να κάνετε την διαφορά τοποθετήστε αυτοκόλλητα σχέδια με λουλουδάκια.

Στο μακιγιάζ σας ήρθε η ώρα να παίξετε με τα χρώματα. Οι διαφορετικές πινελιές θα είναι τα μικρά tips της ομορφιάς. Προτιμήστε αποχρώσεις του μωβ, του ροζ και του κοραλλί. Το μολύβι που θα βάλετε καλό θα είναι να έχει την απόχρωση της σκιάς ή ένα χρώμα που δεν έχει μεγάλη απόκλιση από αυτήν.

Η συμβουλή της ημέρας: όταν έχει τελειώσει η μάσκαρα και εσείς την χρειαζόσαστε επειγόντως, μπορείτε να την βάλετε σε ένα μπρίκι μα καυτό νερό για 10 λεπτά και μετά να την χρησιμοποιήσετε.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ιχθύες που η φαντασία τους οργιάζει, οι Ταυρίνες που η τύχη τις ακολουθεί και οι Παρθένες που άνοιξαν το στόμα τους και έφυγαν όλοι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved