Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 15/5

Σελήνη στους Ιχθύς

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 13 έως 15/5

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Το γενικότερο ευνοϊκό πλανητικό κλίμα που χαρακτηρίζει το διήμερο αυτό, ακολουθεί και η Σελήνη, που από το ζώδιο των Ιχθύων σήμερα 13/5 στις 14:43 το μεσημέρι, έχει σκοπό να μας πλανέψει, παρασύροντάς μας σε γλυκές περιπλανήσεις.

Αρχής γενομένης από τη σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 20:25 βράδυ, φαντασία, διαίσθηση, λαγνεία, ρομαντισμός και έμπνευση, δημιουργούν την έκσταση του καλλιτέχνη μπροστά σε ένα μαγευτικό τοπίο. Οι σκέψεις είναι πυκνοκατοικημένες και καταλαμβάνονται από όνειρα και προσδοκίες που κάνουν το εσωτερικό μας σαλόνι τον καλύτερο χώρο διαφυγής. Για πολλούς το βράδυ αναμένεται άκρως ερωτικό, ενώ η επιδίωξη μιας χαλαρής ατμόσφαιρας, θα μας ταξιδέψει στη γαλήνη και την ηρεμία.

Στις 14/5 στις 6:50 το πρωί, η μέρα ξεκινάει με την ενοχλητική παρέμβαση της αντίθεσης με τον Άρη, που σκοπό έχει να εκνευρίσει την ψυχολογία μας, αλλά οι παράλληλες επιρροές των εξαγώνων με Ερμή και Πλούτωνα στις 7:50 και 8:21 το πρωί αντίστοιχα, καθησυχάζουν και διαφυλάττουν την αίσθηση αρμονίας και ασφάλειας που αισθανόμαστε.

Όλη η υπόλοιπη ημέρα προσφέρεται για συζητήσεις, εξομολογήσεις, διαπραγματεύσεις και απολογίες, που σκοπό έχουν να μας φέρουν πιο κοντά στους αγαπημένους μας και να διαφωτίσουν τα απωθημένα που ζητούν κάθαρση.

Κάθε πρωτοβουλία έκφρασης μέσα από γραπτό ή προφορικό λόγο, αλλά και κάθε προσπάθεια προσέγγισης των θεμάτων που μας απασχολούν, θα επιφέρουν μια δικαίωση πολύ σημαντική και άκρως απαραίτητη.

Ιδανική ημέρα για να δικαιολογήσουμε και να πείσουμε, για τις αιτίες των προβλημάτων και των θεμάτων, που βασανίζουν τον καθένα μας.

Στις 15/5 το εξάγωνο με τον Δία στις 12:09 το μεσημέρι, επηρεάζει από το πρωί ανοίγοντας την ημέρα με αισιοδοξία, κέφι, χαρούμενη διάθεση και μια χαριτωμένη υπερβολή που γίνεται εντονότερη με το τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 12:54 που επηρεάζει παράλληλα.

Ως το μεσημέρι μπορούμε να δοκιμάσουμε οτιδήποτε μας ευχαριστεί, αλλά δίνει και ικανοποίηση στους άλλους. Δώρα, ψώνια, γαστρονομικές δοκιμές, απολαυστικές βόλτες και γενικότερα αρκετό υλικό και συναισθηματικό ξόδεμα, είναι τα πιθανότερα σενάρια που θα μας κάνουν να νιώσουμε καλά.

Μέσα σε όλο αυτό το φαντασμαγορικό σκηνικό, το εξάγωνο με τον Ήλιο που ακολουθεί στις 15:00 το μεσημέρι, μας οδηγεί ως το βράδυ στην αίσθηση πως πρέπει να προκαλέσουμε την τύχη μας και να τολμήσουμε να επιδιώξουμε κάτι σημαντικό.

Η διάθεσή μας είναι σε εξαιρετικά επίπεδα, ενώ το βράδυ προσφέρεται για σπιτικές συγκεντρώσεις στη βεράντα απολαμβάνοντας φίλους και εδέσματα.

46' μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον φλογερό Κριό, με λίγες αλλά καθοριστικές πλανητικές συναντήσεις, που διαμηνύουν μία και μόνο λέξη: «ΔΡΑΣΗ».

.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved