13 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

13 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

23 έως 24 Ταύρου

Σύμβολο: «Η Σελήνη στο πρώτο της τέταρτο. Ο λεπτός, φωτεινός μηνίσκος, περικλείει την κάτω άκρη του πλανήτη, και φαίνεται να κρατά τη σκοτεινή τροχιά σαν γήινη πρόσφορα στον ουρανό».

Ερμηνεία: Πρόκειται για μια μοίρα πολύ συμβολική και αρκετά μυστηριώδη. Αν το ωροσκόπιο αποκαλύπτει έντονο ψυχισμό, το αποτέλεσμα είναι μια έντονη κρυφή εσωτερική ζωή. Αν αντίθετα τονίζει τις εξωτερικές πλευρές της ζωής, ο άνθρωπος είναι προορισμένος για κάτι που θα ξεπεράσει τα όρια της χώρας και της εποχής του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: "Κράτα την ελεημοσύνη σου, μέχρι να βρεθεί αυτός που πρέπει να ελεήσεις" Ιησούς Χριστός

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Για τους πιο τυχερούς η χρονιά αναμένεται να είναι λαμπρή, τουλάχιστον σε κοινωνικό επίπεδο, με έναν τουλάχιστον κορυφαίο στόχο να εκπληρώνεται. Για τους υπόλοιπους παρότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο θεαματικά, οι προδιαγραφές είναι επίσης καλές, με έμφαση όμως στην σταθεροποίηση μιας σχέσης ή την τήρηση των σωστών αποστάσεων αναφορικά με δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Οικονομικά

Ίσως είναι δύσκολο να ξαναβρεθείτε σε μια τόσο θετική περίοδο, οπότε απλά προσπαθήστε για το καλύτερο και όλα θα έρθουν κατ' ευχήν!

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved