Star Stylist 13 Μαΐου - Μακιγιάζ με απαλές αποχρώσεις και θαλασσινή αναζωογόνηση

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 13 Μαΐου - Μακιγιάζ με απαλές αποχρώσεις και θαλασσινή αναζωογόνηση

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Τελείωσε και αυτή η εβδομάδα. Ενώ εσείς λέτε ότι θα ξεκουραστείτε η γυναικεία φύση σας καλεί για να κάνετε τα πάντα έτσι ώστε να ομορφύνετε.

Στα μαλλιά σας για όσες δεν χτενίστηκαν χθες δεν πειράζει και σήμερα μέρα είναι. Λόγω Κυριακής και από θέμα πρακτικότητας θα σας πρότεινα και σήμερα μια γαλλική κοτσίδα ή μια οποιαδήποτε κοτσίδα. Αν όμως σκεφτείτε να χτενιστείτε διαλέξτε ένα πρωτότυπο χτένισμα για να κάνετε την εμφάνιση σας. Βέβαια δεν μιλάω για υπερβολές. Ένα αξεσουάρ στα μαλλιά όπως ένα λουλούδι σε φωτεινά χρώματα είναι καλή επιλογή.

Στα νύχια σας δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο. Ένα απλό κόψιμο είναι αρκετό (για τα πόδια σας μιλάω)! Μπορείτε να τα βάψετε με απαλές αποχρώσεις του ροζ, του θαλασσί, του μωβ, του πράσινου και του ιριδίζοντος λευκού.

Στο μακιγιάζ σας ξεκινήστε με κάτι ελαφρύ το πρωί και σε περίπτωση που θα θελήσετε να βγείτε το βράδυ (να πάτε θερινό σινεμά) διαλέξτε απαλές αποχρώσεις του μωβ και του ροζ, έχοντας σας βάση το λευκό. Τονίστε τα μάτια σας με καφέ μολύβι και μάσκαρα και βάλτε ένα απαλό κραγιόν.

Η συμβουλή της ημέρας: Όσες μπορείτε ξεκινήστε τα θαλάσσια μπάνια. Μπορεί να είναι ακόμα κρύα η θάλασσα αλλά σας προσφέρει δωρεάν σύσφιξη και δεν σας αφήνει να αρρωστήσετε εύκολα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Υδροχόες που πλατσουρίζουν, οι Διδυμίνες που διασκεδάζουν οικογενειακά, οι Ζυγίνες που επανεξετάζουν την συμπεριφορά τους και οι Ιχθύες που ετοιμάζονται να χαθούν στον κόσμο τους και ποιος ξέρει πότε θα επιστρέψουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved