Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/5

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία... Από ότι φαίνεται πάμε για εκλογές με αστεϊσμούς, εκβιασμούς και εντολές. Κρίσιμες και δραστικές αποφάσεις πρέπει να πάρει η ακέφαλη κυβέρνηση που αναζητά ακόμα αρχηγό, στρατηγό ή αλλιώς διορισμένο δικαστή με περίπου 12,000 ευρώ το μήνα. Στείλτε βιογραφικά στα αρχηγεία των κομμάτων και πείτε ότι θα δουλεύετε αμισθί και τα σαββατοκύριακα για να δώσετε το καλό παράδειγμα.

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Δίας/Ήλιος = Ουρανός/Πλούτωνας:

Η σωματική διάπλαση και η οικονομική ευημερία. Το υπέρβαρο άτομο και εκείνο που σε όλες τις στιγμές & περιστάσεις της ζωής του είναι large. Το άτομο που απολαμβάνει κάθε τι στην ζωή του. Ο περιχαρής σαν άνθρωπος. Τα χρήματα (ως υλικό αγαθό). Η φυσική ανάπτυξη που αρχίζει ξαφνικά. Το άτομο που αντιμετωπίζει ξαφνικά έναν άλλο τρόπο διατροφής, ο οποίος αλλάζει ξαφνικά στο τι και στο πόσο θα τρώει. Δίαιτα.

Εγέρθητι, με κέφι και χαρά! Μη βάζετε κάποιους πιο ψηλά από όσο τους πρέπει γιατί είναι γεννημένοι για πράγματα μικρά.

Εξορμήστε στις παραλίες χωρίς φόβο και άγχος. Ζήστε τη ζωή σας και μην τρελαίνεστε που δεν χάσατε 25 κιλά σε χρόνο dt, ούτε να κιοτέψετε μπροστά στο δάκτυλο που κουνάνε με ζέση οι βολεμένοι-τρομοκρατημένοι.

Γιατί το μόνο που κρατάμε σίγουρα στα χέρια μας είναι ο εαυτός μας και κανείς δεν μπορεί να τον υφαρπάξει αν δεν τον παραδώσουμε εμείς οι ίδιοι.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η πιο ευτυχισμένη ζωή είναι αυτή που μας δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να κερδίσουμε τον αυτοσεβασμό μας» Samuel Johnson


Το τραγούδι της ημέρας: Σε είχα ψηλά


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved