Star Stylist 12 Μαΐου - Ήρθε η στιγμή για το εβδομαδιαίο μανικιούρ

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 12 Μαΐου - Ήρθε η στιγμή για το εβδομαδιαίο μανικιούρ

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Πέρασε πάλι η εβδομάδα! Μια εβδομάδα με πολλές ειδήσεις και αρκετά γεγονότα και την ομορφιά να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να εκφραστεί!

Για τα μαλλιά σας σήμερα σκεφτείτε την βαφή. Είναι μια καλή να διαλέξετε χάλκινους τόνους και να έχετε πολύ καλά αποτελέσματα. Για το χτένισμα σας μια απλή και πρακτική κοτσίδα στο πλάι θα σας δώσει ένα ξεχωριστό στυλ και θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση.

Στα νύχια σας ήρθε η στιγμή που θα τους κάνετε το εβδομαδιαίο μανικιούρ. Μην ξεχάστε να τους κάνετε θεραπεία και διαλέξτε αποχρώσεις του θαλασσί, του πράσινου αλλά και ένα ιριδίζον μανό σαν βάση.

Στο μακιγιάζ σας είναι ημέρα που θα αποφύγετε τις υπερβολές. Διαλέξτε φωτεινά χρώματα για τα μάτια σας, κοραλλί ρουζ για τα μάγουλα και ένα απαλό ανοιξιάτικο κραγιόν για τα χείλη σας.

Η συμβουλή της ημέρας: Μην ξεχνάτε ότι για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια χρειάζεστε concealer σε απόχρωση πορτοκαλί ενώ για τα σπυράκια πρέπει να έχει πράσινη απόχρωση.

Οι πρωταγωνίστριες τις ημέρας: Οι Υδροχόες που το έριξαν έξω, οι Διδυμίνες που ξεκαθαρίζουν και απορούν και οι Ζυγίνες που έχουν χαθεί και δεν το ξέρουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved