Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/5

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Τα σέβη μου σε όλους τους φίλους και αναγνώστες του astrology.gr. Σάββατο και της... Οικουμενικής το ανάγνωσμα.! Να μπω ή να βγω στην κυβέρνηση ή αλλιώς «Βαγγέλη, πόρτα» όπως έλεγε και ο Χρόνης Εξαρχάκος.

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής:= WI/VULCANUS= Ερμής/Cupido = Hades/Vulcanus = Cupido: Η γλώσσα και ο τρόπος σκέψης έχουν μια επιρροή απέναντι σε ένα κοινό. Η ικανότητα της χρήσης του μυαλού και της ομιλίας. Η ισχύ που βγάζει ένα συνδικαλιστικό όργανο. Ένα πολιτικό κόμμα. Δυσάρεστες ειδήσεις. Ειδήσεις και απειλές στο άκουσμα και μόνο του κινδύνου. Η κοινότητα που έχει αποδυναμωθεί μέσω των μεγάλων απωλειών ή που είναι στο σταθερό κίνδυνο. Συμμορία των εγκληματιών.

Σήμερα διασκεδάστε, χαλαρώστε και μην ακούτε τους κινδυνολόγους που λένε για πείνα και δυστυχία. Αυτοί τρέφονται από τον τρόμο και φυσικά έχουν τα συμφέροντα τους. Θα πρέπει να δείξετε πως κανείς δεν είναι εκ προοιμίου καταδικασμένος και επιπλέον πως ο τολμών νικά!

Αποικία news

-Η τραγουδίστρια Νατασα Μποφίλιου σε επίδειξη δημοκρατικών πεποιθήσεων είπε: «Να πεθάνουν όλοι όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή.» Μπράβο αμαζόνα μου! Αλήθεια έχεις κάποια διαφορά νομίζεις με αυτούς που λένε «να ψοφήσουν οι αλλοδαποί»; Εάν αυτό το είχε πει ο Κασσιδιάρης θα έπαιζε για 20 μέρες στα κανάλια αλλά είναι ακριβώς ότι πρέπει να αποφύγουμε: Την μεταφορά της πολιτικής κρίσης ανάμεσα μας.

-Από Γερμανία μεριά διαμηνύουν πως τελικά τα πράγματα θα είναι καλά και χωρίς την Ελλάδα. Ευσεβείς πόθοι... Γιατί ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται κι αν σφίξουν κι άλλο τα λουριά και θα κουνάνε το μαντήλι στα δισεκατομμυριάκια τους.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Κάθε ευλογία που παραμελείται, γίνεται κατάρα» Πάολο Κοέλιο

Το τραγούδι της ημέρας: THERE IS NO ONE LIKE ME

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved