Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11 έως 13/5

Σελήνη στον Υδροχόο

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11 έως 13/5

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Με αρκετό εκνευρισμό και αδιαλλαξία ξεκινά το επόμενο διήμερο με την είσοδο της Σελήνης στο σταθερό ζώδιο του Υδροχόου σήμερα 11/5 στις 8:03 το πρωί.

Το τετράγωνο με τον Ερμή από το επίσης σταθερό ζώδιο του Ταύρου, που κορυφώνεται στις 15:11 το μεσημέρι δημιουργεί ακαμψία στη συμπεριφορά, επιμονή στις αντιλήψεις και συνεχείς κόντρες και διαφωνίες.

Από το πρωί έως και αργά το απόγευμα, το διάστημα δεν προσφέρεται για καμία συζήτηση, συνδιαλλαγή, ή αποκατάσταση σχέσεων. Η αίσθηση του αμετακίνητου βαραίνει την ατμόσφαιρα, αλλά και την ψυχολογία μας η οποία ξεσπάει με νεύρα, γινόμενη επιθετική.

Στις 20:33 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ουρανό, αρχίζει από το απόγευμα να προβάλλει μια ξαφνική παρέμβαση, η οποία έχει σκοπό να δημιουργήσει εντυπώσεις, να δώσει ανατρεπτικές λύσεις και να μας κατευθύνει σε πιο ευρείες αντιλήψεις.

Το διάστημα είναι ευεργετικό για κάθε δημιουργική δραστηριότητα που θα έχει την ουσία της καίριας επέμβασης.

Στις 12/5 η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, βρισκόμενη σε ένα κενό πορείας αρκετά σημαντικό, ως προς την έννοια της προσφοράς χρόνου ώστε να τακτοποιήσουμε όσα μας προβληματίζουν.

Στις 13/5 πλέον και 48' μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας κάνει να αντιστεκόμαστε αντί να αφηνόμαστε, στο να δοκιμάσουμε μια διαφορετική τακτική.

Το αποτέλεσμα είναι να αισθανόμαστε σαν ορειβάτες σε απρόσμενα δύσβατο βουνό, ενώ οι εκδορές και τα χτυπήματα δημιουργούν γκρίνια και δυσαρέσκεια.

Στις 1:39 το τετράγωνο με τον Δία προσθέτει υπερβολή στα συναισθήματα και στις επιθυμίες, ενώ διογκώνει το πραγματικό μέγεθος των καταστάσεων.

Το τρίγωνο με την Αφροδίτη που ακολουθεί στις 3:13 το πρωί, θα κλείσει καθησυχαστικά το μάτι μόνο σε όσους δεν έχουν αποκοιμηθεί, προσφέροντας όμορφες και ανέμελες στιγμές.

Στις 3:53 το τρίγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει παράλληλα, διαβεβαιώνει την ισορροπία και την καλή διάθεση που έχει επέλθει μέσα από διάφορες εκλογικεύσεις.

Ως τις 14:43 το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς, η στάση αναμονής και η προσεκτικές κινήσεις θα μας γλιτώσουν από αρκετούς μπελάδες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved