Star Stylist 11 Μαΐου - Για τα μαλλιά σας προτιμήστε το ίσιωμα με διάρκεια

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 11 Μαΐου - Για τα μαλλιά σας προτιμήστε το ίσιωμα με διάρκεια

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Εάν χθες είχατε επιλογές, σήμερα είναι λίγο πιο περιορισμένες αλλά πάντα υπάρχουν!

Στα μαλλιά σας κάντε το συνηθισμένο σας χτένισμα. Προτιμήστε ένα απλό ίσιωμα το οποίο θα έχει διάρκεια και δεν θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με το μαλλί σας όλο το σαββατοκύριακο.

Στα χέρια σας κάντε μια περιποίηση, βάζοντας τους λίγη κρέμα. Τα χρώματα που θα μπορούσατε να επιλέξετε για να τα βάψετε είναι το γαλάζιο με πινελιές από πράσινο. Κάντε πρωτότυπα σχέδια, χωρίς όμως να είναι υπερβολικά.

Το πρόσωπο σας φροντίστε να μην το φορτώσετε πολύ. Η ημέρα δεν σηκώνει το "πάστωμα"! Συνδυάστε σκιές γαλάζιου και πράσινου για τα μάτια σας και πρωτοτυπήστε. Διαλέξτε το μολύβι που θα βάλετε να είναι σε αποχρώσεις του πράσινου (αν γίνεται και η μάσκαρα). Δημιουργήστε ένα ανάλαφρο και ανοιξιάτικο μακιγιάζ. Βάλτε τις τελευταίες πινελιές με ρουζ και κραγιόν σε απαλές ροζ αποχρώσεις.

Η συμβουλή της ημέρας: Προσπαθήστε πάντα στο μακιγιάζ σας να έχετε αρμονία χρωμάτων για να αναδεικνύεται ο καλύτερος εαυτό σας.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Υδροχόες που προσπαθούν να συνεννοηθούν και δεν μπορούν, οι Ταυρίνες που το παράκαναν, οι Διδυμίνες που σφίγγουν άσχημα τα λουριά και οι Ζυγίνες που προσπαθούν να γίνουν πιο ανέμελες αλλά δεν μπορούν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved