11 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

11 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

21 έως 22 Ταύρου

Σύμβολο: «Ένας ζωγράφος εκθέτει πίνακες του σε Σαλόνι»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, είναι συνήθως αγαπητός στους άλλους, αναζητά την παρέα των αγαπημένων συγγενών και φίλων και σχεδόν πάντα οι κόποι του δικαιώνονται με την τελική επιτυχία. Επιδέξιος στα χέρια, είναι γεννημένος καλλιτέχνης, χειροτέχνης ή χειρουργός. Είναι αγωνιστικός και εργατικός. Το μόνο που πρέπει να προσέχει είναι τα ατυχήματα, αν βέβαια το υπόλοιπο ωροσκόπιο δείχνει τέτοιο κίνδυνο (πχ ένας δυσαρμονικός Άρης).

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Όταν ένας διακεκριμένος, αλλά ηλικιωμένος, επιστήμονας δηλώνει ότι κάτι είναι δυνατό να γίνει, είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχει δίκιο. Όταν δηλώνει ότι κάτι είναι αδύνατο, πιθανότατα κάνει λάθος» Arthur Clarke

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας μοιάζει κάπως με στενωπό, αφού αναμένεται να «στριμωχτείτε» από τις εξελίξεις. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, αφού καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα κρίνουν την μελλοντική σας πορεία. Η γενική κατεύθυνση είναι πρώτον να μην «φορτωθείτε» προβλήματα που δεν είναι δικά σας και δεύτερον να ορίσετε με σαφήνεια τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις εκάστου μέλους της σχέσης.

Οικονομικά

Οι προσωπικές σας δυνατότητες είναι σπουδαίες, πολύ περισσότερο που μπορείτε να έχετε και την υποστήριξη «υψηλών» κύκλων. Έτσι η ανάληψη μιας μεγάλης ευθύνης μπορεί να καταλήξει σε μια εξίσου μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις συνεργασίες, που αυτήν την περίοδο μόνον ζημιά θα φέρουν.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved